Redactia.ro
Home » TV » Andreea Marin a făcut 1 milion de euro în pandemie. Vedeta a dezvăluit tot

Andreea Marin a făcut 1 milion de euro în pandemie. Vedeta a dezvăluit tot

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, se implică întotdeauna și pune suflet în ceea ce face. 

Andreea Marin, sumă fabuloasă în timpul pandemieiâ

Andreea Marin a obținut o sumă fabuloasă în timpul pandemiei. Prezentatoarea TV a obținut 1 milion de euro în 6 luni de pandemie de coronavirus.

Criza economică nu se resimte și  în buzunarul vedetei. Andreea Marin a reușit să facă rost de o sumă fabuloasă de bani în timpul pandemiei. Prezentatoarea emisiunii “Nu există nu se poate” de la TVR1 a povestit cuma  reușit să facă un milion de euro în doar 6 luni, în timpul pandemiei. Vedeta TV se împarte destul de bine între televiziune, viața personală și campaniile umanitare. Mai mult, Andreea este și o mamă exemplară pentru fetița ei, Violeta.

Și vedeta a fost afectată de pandemia de coronavirus, care i-a dat multe planuri peste cap.

“Totul a fost dat peste cap, recunosc. Multe proiecte au căzut, din păcate. Timp de șase luni nu am făcut decât exclusiv muncă umanitară, organizând strângeri de fonduri și convoaie umanitare în toată țara prin campania creată pentru asta, „Prețuiește viața”. Am depășit un milion de euro, adunând cele necesare, ajungând astfel cu ajutoarele noastre în toate județele țării și în peste 40 de spitale. A fost probabil cea mai grea muncă. Nu mi-aș fi închipuit imprevizibilul acestei campanii înainte să o trăiesc. Dar solidaritatea trezită în românii de aici și de peste hotare m-a încurajat și a ținut loc de somn”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Unica.ro.

 

Vedeta TVR are emoții în televiziune

 

Andreea Marin are o experiență vastă în televiziune, însă acest lucru nu o scapă pe frumoasa brunetă de emoții.  Andreea are emoții de fiecare dată când pășește în platoul emisiunii de la TVR.  Însă,a cest lucru nu o afce să fie mai puțin pregătită în fiecare ediție a emisiunii.

“Am mari emoţii mereu. Sunt perfecționistă, recunosc. Și când nu voi mai avea emoții, cum voi fi în stare să le transmit mai departe? Cred în forța emoțiilor și în autenticitatea lor”,a mai spus prezentatoarea TV.

Mai mult, Andreea Marina  subliniat și importanța publșicului și cum este acesta împărțit.

“E limpede că publicul e total diferit. Nici nu-mi propun să concurăm. Nu avem cum. Nu ne dorim aceleași lucruri. Nu avem aceleași valori și nevoi. Cine se distrează cu Vulpița nu poate avea aspirațiile publicului unei emisiuni care înseamnă inspirație și aspirație. Deci comparația va fi întotdeauna deplasată.

Nu am și nu am avut niciodată nevoie de artificii de doi lei care să țină loc de știința de a face jurnalism de calitate. Iertați-mi lipsa de modestie, dar cred în studiu, în dăruire, respect față de public și verticalitate. Nu cred în scuza „asta vrea publicul”, a mai declarat fosta Zână.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: