Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Andreea Marin despre fiul lui Ștefan Bănică Jr: „E parte din sufletul meu”

Ce spune Andreea Marin despre fiul lui Ștefan Bănică Jr: „E parte din sufletul meu”

Dieta minune folosită de Andreea Marin

Andreea Marin radiază de fericire în ultima perioadă, iar acest lucru este și normal pentru că toate îi merg bine. Vedeta trăiește o perioadă frumoasă din viața ei. A revenit în televiziune cu un nou proiect și are o relație, în care se simte împlinită, cu iubitul ei Adrian Brâncoveanu. 

Andreea Marin se întoarce pe marile ecrane

Într-un interviu pentru Click!, Andreea Marin a vorbit despre noul ei proiect și despre întoarcerea în televiziune. Aceasta a explicat că emisiunea va fi despre oameni frumoși care spun o poveste și care caută altceva decât bârfă, scandaluri și ”alte prostii”. ”Protagoniștii mei sunt oameni ca noi toți, dar au ceva în plus, determinarea de a nu se lăsa trași în jos de cei care-i vor mulțumiți cu puțin, oameni care cred în ideile lor și pentru care nu există nu se poate!”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a mărturisit că este fericită să se intoarcă acolo unde, cândva, a fost ”acasă” pentru ea. A avut plăcerea să afle că va lucra și la acest proiect cu unii din foștii ei colegi de la ”Surprize, surprize”. ”Colegi de-ai mei de odinioară, din echipa Surprizelor, mă așteptau bucuroși să pună umărul și în noua echipă! A fost o emoție pe care nu pot să o descriu în cuvinte. Dar nici cu noii colegi nu mi-e rușine: s-a închegat o echipă extraordinară!”, a povestit aceasta.

Cum se înțelege Andreea Marin cu fiul lui Ștefan Bănică

Andreea Marin a apărut recent într-o fotografie cu fiica ei, Violeta, și fiul fostului ei soț, Radu Ștefan Bănică. A fost un moment istoric în care cei trei au apărut într-o fotografie, iar vedeta a recunoscut că Violeta și Radu Ștefan se iubesc foarte mult și au o legătură foarte strânsă. ”Am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul și filmul amândoi, iar Ștefan este proaspăt student la actorie. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă”, a mai adăugat Andreea.

De asemenea, întrebată dacă se înțelege bine cu fiul artistului, Andreea Marin a declarat că ”nici nu se poate pune problema altfel. E parte din sufletul meu și din viața mea de când era un copil”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: