Redactia.ro
Home » TV » Andreea Marin, adevărul despre relația cu mama iubitului ei! Cum se înțeleg cele două

Andreea Marin, adevărul despre relația cu mama iubitului ei! Cum se înțeleg cele două

GALERIE FOTO (3) Dieta minune folosită de Andreea Marin

Andreea Marin pare să se înțeleagă din ce în ce mai bine cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Relația lor ajunge deja la un alt nivel. Prezentatoarea de televiziune a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul ei, dar și cu mama acestuia. 

Andreea Marin, adevărul despre relația cu mama iubitului ei

Andreea Marin pare să își fi găsit fericirea în brațele altui bărbat, după trei căsnicii eșuate. Vedeta de televiziune iubește nebunește, dar își menține relația departe de ochii lumii. Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 4 ani, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Prezentatoarea TV a dat un interviu în exlusivitate pentru Antena Stars în care a povestit cu lux de amănunte cum arată viața ei acum, cum se înțelege cu iubitul ei, dar și ce relație are cu mama bărbatului care o face fericită. Cele două femei din viața lui Adrian Brâncoveanu se înțeleg extraordinar și au o comunicare extrem de eficientă.

Mai mult, și bunica lui Adrian face parte din viața lor de familie.

„Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi, pentru că suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an. Așa cum este într-o familie, așa e relația. ”, a mărturisit Andreea Marin, pentru sursa citată.

Prezentatoarea TV a oferit, de această dată, mai multe detalii din intimitatea ei. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr., căruia i-a dăruit și o fiică, a precizat că este într-un moment al vieții ei în care se simte extrem de împlinită, în care este recunoscătoare pentru tot ceea ce primește și pentru tot ceea ce are.

„Nu există un trebuie când vorbim de dragoste. Ne simțim tare bine împreună și asta este important. Mă simt pur și simplu împlinită. Iar pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Mi se pare minunat să ajungi la un moment-dat în viață la acest echilibru. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.”, a mai spus fosta Zână a Surprizelor.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au avut o relație destul de dificilă la începutul relației. Iubitul Andreei Marin era plecat în Africa, fiind consulul României în Libia, în timp ce ea era la București cu proiectele sale. Distanța a fost cea care le-a pus piedici, însă, lucrurile dintre ei s-au rezolvat pe parcurs.

 

Andreea Marin, despre un al doilea copil

Andreea Marin a mărturisit, în repetate rânduri, că își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Andreea Marin își dorește cu nerăbdare să îi ofere un frate sau o soră fetiței sale, Violeta.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală, a spus Andreea Marin, în urmă cu ceva vreme.

Mai mult, Andreea Marin a arătat în repetate rânduri că este și un om cu suflet bun. Astfel, prezentatoarea TV a ales chiar să adopte doi copii, din afara țării, care se aflau în situații dificile.

Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, pentru Libertatea, în rumă cu 10 ani.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: