Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu a mers Andreea Bălan cu Petrișor Ruge în America Express: „S-a pus problema să merg cu Petrișor. Producătorii au crezut că…”

De ce nu a mers Andreea Bălan cu Petrișor Ruge în America Express: „S-a pus problema să merg cu Petrișor. Producătorii au crezut că…”

Andrea Bălan și Andreea Antonescu au format o echipă pe cinste, din ce spun ele, în competiția America Express care va fi difuzată în curând pe Antena 1. Andreea Bălan a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor: „De ce nu a mers alături de Petrișor Ruge?” Iată răspunsul! 

De ce nu a mers Andreea Bălan cu Petrișor Ruge în America Express

Andreea Bălan a fost întrebată de curând de ce nu a participat în cadrul concursului America Express alături de Petrișor Ruge, cel cu care face echipă bună de ani de zile. Vedeta a mărturisit că producătorii emisiunii au considerat-o mai potrivită pe Andreea Antonescu, colega sa de scenă și de o viață.

„S-a pus problema să merg cu Petrișor. Producătorii au crezut că merg cu Andreea și ne certăm pe acolo și e mai interesant. Dar mi-ar fi plăcut și cu Petrișor, am fi făcut o echipă extraordinară.”, a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan, despre sarcina Andreei Antonescu 

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva” susține că nu știa de sarcina prietenei sale, Andreea Antonescu, în timp ce se aflau la „America Express” și susține că nici coechipiera sa nu ar fi știut, deoarece cu siguranță nu mai participa:

Nu (n.r. nu știa că e însărcinată), dar cred că nici ea nu știa. Cred că a aflat când s-a întors. Cred că nu știa, că dacă știa, cred că nu venea. (…) Un copil este o binecuvântare, așa că dacă a trecut prin acele experinețe în America Express …”, a spus Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

„Câteva momente aufost în care am vrut să revin acasă, din cauza mizeriei. Mizeria ne-a terminat pe toți. Trebuia să dormim la oameni acasă, doar că tot oamenii cu posibilități reduse te cazau. (…) Mizeria nu are de-a face de multe ori cu sărăcia și nimeream în locuri foarte dificile, dar ne-am mobilizat și am făcut abstracție.”a mai spus Andreea Bălan.

 

Sursa foto: Captură ecran Xtra Night Show

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: