Redactia.ro
Home » TV » De ce nu are Corina Chiriac copii? Adevărul spus chiar de artistă

De ce nu are Corina Chiriac copii? Adevărul spus chiar de artistă

Este zi de sărbătoare în muzica românească! Îndrăgita Corina Chiriac, una dintre cele mai iubite artiste din România, împlinește, pe 26 octombrie, 72 de ani! Și-a dedicat viața scenei și recunoaște că are momente când regretă că nu are copii.

Una dintre cele mai îndrăgite soliste ale Epocii de Aur, Corina Chiriac, împlinește 26 octombrie frumoasa vârstă de 72 de ani. Are însă momente în care regretă că nu a avut moştenitori. S-a dedicat trup şi suflet scenei, așa că familia și-a lăsat-o pe loc secund.

De ce nu are Corina Chiriac copii? Adevărul spus chiar de artistă

Corina Chiriac a fost căsătorită, timp de patru ani, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu. Nu a fost un mariaj prea rezistent, au divorţat în 1997, în America. Au fost zvonuri că soțul ar fi lăsat-o pe

“Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac. Ea însă voia să stau mai mult cu ea, iar eu voiam ca ea să participe mai mult la viaţa mea mondenă”, a mărturisit Virgil Anastasiu, într-o emisiune de la PRO TV.

La rândul său, Corina Chiriac face o mărturisire emoționantă, mărturisind că regret câteodată că nu are copii.

“Câteodată, am regretat că nu am avut copii, au fost multe momente. Mama, dacă nu se mărita, şi nu mă avea pe mine şi nu erau vremurile care erau în anii ’50, ar fi fost o mare pianistă, cânta superb la pian. Dar s-a măritat şi a făcut un copil”, povestea Corina Chiriac acum câţiva ani.

Cui își va lăsa Corina Chiriac averea

Corina Chiriac a făcut furori în Epoca de Aur cu piesele “O clipă de sinceritate”, “Strada Speranţei”, ”Vino, iubire, înapoi”, ”Inimă nu fi de piatră!” şi ”Ne cunoaştem din vedere”, însă n-a avut noroc în dragoste, dar a avut parte de moșteniri.

După decesul unor mătuși, artista ar fi primit două locuinţe în Capitală. Ar fi vorba de un apartament la mansarda unei vile, pe strada Temişana, şi de o casă în cartierul Dămăroaia, la capătul autobuzului 331, potrivit Click.ro.

Și cum nu are copii, Corina Chiriac le-a vândut. Ar fi reușit să obțină peste 100.000 de euro pe prima locuință, în timp ce pe cea de-a doua, mai derăpănată, a reușit să ia 20.000 de euro.

Însă iată în ce a investit banii artista, puțini s-ar fi așteptat. Puțini știu, dar Corina Chiriac este o fire credincioasă, așadar o mare parte din banii obținuți pe case au ajuns la niște biserici. Corina Chiriac a donat câteva mii de euro Bisericii Caraiman din Buşteni. Artista ar fi mărturisit chiar că se gândeşte să lase scris în testament că toate averile le va dona unor lăcaşuri de cult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: