Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu are Florin Piersic o relație apropiată cu nepoții lui: „Ca bunic este inexistent”. Mezinul îi seamănă perfect

De ce nu are Florin Piersic o relație apropiată cu nepoții lui: „Ca bunic este inexistent”. Mezinul îi seamănă perfect

GALERIE FOTO (3) Florin Piersic

Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori români, a vorbit despre relația lui cu familia sa, iar fiul actorului l-a descris pe tatăl lui în relația cu nepoții săi.

Florin Piersic nu are o relație apropiată cu bunicii

Florin Piersic a fost un tată absent, iar în rolul de bunic este la fel, potrivit spuselor lui Florin Piersic Jr. El a spus și că au existat momente în copilărie când avea nevoie de tatăl lui, iar acesta nu era disponibil, fiind pe scenă.

Mai mult decât atât, Florin Piersic Jr. l-a caracterizat pe tatăl său drept un „bunic inexistent”.

„Ca bunic e inexistent! E foarte departe, și-a văzut rar nepoții, acum o săptămână l-a văazut pe Sasha pentru prima dată și el are deja un an”, a spus fiul lui Florin Piersic.

Florin Piersic, declarații dure după ce s-a zvonit că a murit

În pandemie, pentru că a dispărut din spațiul mediatic, mai mulți oameni au început să creadă că actorul a pățit ceva și s-a ajuns chiar la zvonul că el a murit.

“Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: «Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în Internet că să vă odihniți în pace!»

Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe Internet sau TV să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut. Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urat. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic”, a  scris marele actor pe contul său oficial de Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: