Redactia.ro
Home » TV » Maestrul Florin Piersic, mesaj incredibil pentru fani. Replicile actorului au luat publicul prin surprindere

Maestrul Florin Piersic, mesaj incredibil pentru fani. Replicile actorului au luat publicul prin surprindere

Florin Piersic 2020

Aflat în izolare, Florin Piersic le-a scris un mesaj genial fanilor pe Facebook în care îi anunța că este bine. Mesajul actorului a venit la scurt timp după ce în presa se vehicula că acesta ar fi murit. Replicile marelui actor au fost geniale și a luat prin surprindere pe toată lumea.

Mesajul actorului Florin Piersic pentru fani

Maestrul Florin Piersic, în vârstă de 84 de ani le-a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook tuturor fanilor și prietenilor săi că deși este în izolare, se simte foarte bine.

Acest mesaj al actorului a fost scris după ce în presă se vehicula că ar fi murit, ceea ce a determinat mai multe persoane să îl apeleze pe actor și să-l întrebe dacă este adevărat. Actorul a spus în mesajul său că „Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în internet că să vă odihniți în pace!”

Mai copii! Eu am inteles ca virusul asta ataca plamanii, nu capul! Suna telefonul ca la foc si sunt intrebat:" Dom'…

Publicată de Florin Piersic pe Joi, 7 mai 2020

Florin Piersic își anunță fanii că este bine

Evident, maestrul le-a răspuns cu umor celor care au lansat aceste zvonuri despre moartea sa, „Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit?

Marele actor speră să se revadă cu fanii și apropiații săi după ce pandemia de coronavirus va trece.

„Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe internet sau tv să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut.

Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urat. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic”, a scris Florin Piersic pe pagina sa de socializare.