Redactia.ro
Home » TV » Florin Piersic a spus adevărul despre starea sa de sănătate: „Arăt rău”

Florin Piersic a spus adevărul despre starea sa de sănătate: „Arăt rău”

Florin Piersic a spus adevărul despre starea sa de sănătate: "Arăt rău"

Florin Piersic a spus adevărul. Florin Piersic, în vârstă de 83 de ani a ținut să clarifice lucrurile în legătură cu starea sa de sănătate.

Florin Piersic a spus adevărul despre starea sa de sănătate: „Arăt rău”

Actorul Florin Piersic a ținut să lămurească toate zvonurile legate de starea lui de sănătate într-un interviu acordat pentru Wowbiz.ro.

Îndrăgitul actor a specificat că el se simte foarte bine și face foarte mult sport.

Inventează, nu am avut nimic. S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu, sunt apariția horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei, să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos, ce mai inventați, măi, oameni buni? Vă doresc ca la 83 de ani cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri”, a mărturisit Florin Piersic.

Florin Piersic are un singur regret

Actorul în vârstă de 83 de ani a precizat că singurul regret al său este trecerea timpului, dar așteaptă o nouă generație de actori care să îl încânte și să îl bucure.

De asemenea, actorul a spus de ce nu a mai aparut la televizorului.

În ultima vreme m-am gândit ca această întâlnire de iubire între mine și public să se petreacă în așa fel încât eu să pot să mă destăinui cu ce mi-a plăcut, cu ce nu mi-a plăcut.” , a declarat marele actor.

Florin Piersic a recunoscut că are o mare slăbiciune pentru fiul său, Florin Piersic jr. Aceasta a declarat că a lucrat o singură dată cu fiul săi, dar și-a dat seama imediat că e combinația perfectă.

Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”.

Citeste si:Cutremurul din Albania. Autoritățile caută în continuare supraviețuitori

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: