Redactia.ro
Home » Monden »  De ce nu are iubit Alexandra Stan? Vedeta și-a pus sufletul pe tavă: „Mulți mă văd ca pe un trofeu”

 De ce nu are iubit Alexandra Stan? Vedeta și-a pus sufletul pe tavă: „Mulți mă văd ca pe un trofeu”

 De ce nu are iubit Alexandra Stan? Vedeta și-a pus sufletul pe tavă: „Mulți mă văd ca pe un trofeu”

Într-un interviu recent, celebra cântăreață Alexandra Stan s-a deschis cu privire la viața ei personală, explicând de ce nu are un iubit în prezent și dezvăluind când își dorește să devină mamă. Cu toate că este tânără, frumoasă și celebră, Alexandra Stan pare să aibă dificultăți în a-și găsi un partener de viață. După o căsătorie scurtă și câteva tentative eșuate de relații, artista împărtășește că nu caută activ un partener, ci lasă lucrurile să evolueze natural.

 De ce nu are iubit Alexandra Stan

Mulți o văd ca pe un trofeu, dar Alexandra Stan nu este interesată de relații superficiale. Cu puțini prieteni apropiați, este greu pentru cineva să o cunoască cu adevărat în afară de imaginea sa publică:

„Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa.”, a explicat vedeta pentru Cancan. 

Vedeta și-a pus sufletul pe tavă

În interviul precizat, Alexandra Stan subliniază importanța sincerității, a evitării superficialității și agresivității într-o relație:

„În primul rând să fie sincer, să nu fie superficial. Acum e plină lumea de bărbați care au bani și cred că dacă te plimbă cu mașina și te scot la un suc e gata. Dar nu e chiar așa. E important să ai chestii în comun cu cineva, să te înțelegi bine. Dar e greu să-l întâlnești… Nu e ca și cum ies în oraș cu ideea de a cunoaște oameni.”

„Există o agresivitate în rândul tinerilor de astăzi. Cred că și prin prisma muzicii care se promovează. Dar mă bucur că se vorbește despre asta și se fac campanii pe această temă. Cred că vezi mai repede semnele, că știi cu cine vorbești. E și stresul ăsta prin care treci. E important să-ți dai seama din prima că dacă un bărbat e gelos, încearcă să te manipuleze, e clar că are tendința asta, spre agresivitate”.

Alexandra Stan, despre dorința de a deveni mamă

În ceea ce privește dorința de a deveni mamă, artista spune că este pregătită să devină mătușă pentru a treia oară și că va alege momentul potrivit pentru a deveni mamă, într-o relație funcțională și sănătoasă.

„Sora mea mai are puțin și naște. O să fiu mătușă pentru a treia oară. O să vină și la mine, dar la momentul potrivit, cu o persoană potrivită. Într-o familie funcțională și sănătoasă, în care copilul trebuie să fie pe primul loc și important e să te înțelegi cu cel de lângă tine”, a precizat aceasta pentru sursa citată.

În ceea ce privește relațiile cu fotbaliștii celebri George Pușcaș și Altay Bayindi, Alexandra Stan clarifică că acestea sunt pur amicale, fără nicio conotație romantică. Ea precizează pentru aceeași sursă:

„Eu Nu am fost niciodată cu fotbalul, nu am nicio treabă. Oamenii cu care petrec eu timp sunt din echipa mea. Pușcaș nu m-a căutat niciodată. Am ieșit o singură data în vară cu el, cu mai mulți prieteni, într-o conjunctură ca amici. Eu sunt cu treaba mea, el cu a lui. Eu nu-s focusată pe așa ceva”.

Astfel, Alexandra Stan se prezintă ca o femeie încrezătoare în propriile ei alegeri, cu o abordare precaută în privința relațiilor și cu un accent pe dezvoltarea personală și profesională. Este o lecție de viață pentru cei care o văd ca pe un trofeu, amintindu-le că valoarea unei persoane depășește cu mult aparențele exterioare și că o relație autentică necesită timp, efort și compatibilitate reală.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: