Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu o s-o vedem niciodată pe Andreea Marin la mare în România: „E o chestiune personală, o durere care…”

De ce nu o s-o vedem niciodată pe Andreea Marin la mare în România: „E o chestiune personală, o durere care…”

Andreea Marin a mărturisit de curând care este motivul pentru care nu merge la mare în România. Îndrăgita prezentatoare a oferit o explicație bine întemeiată pentru care preferă străinătatea. Iată detaliile!

Motivul pentru care Andreea Marin nu merge niciodată la mare în România

Andreea Marin a dezvăluit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV de ce nu merge, niciodată, la mare în România. Vedeta a rămas profund marcată de un eveniment petrecut la malul mării, din țara noastră:

„Nu mă veți mai vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. E o chestiune personală. E o durere care, deși lăsată trecutului, nu are cum să nu lase rădăcini în mine”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Andreea Marin: „Eu nu eram un copil care să se bucure de vacanțele la țară”

Tot în materie de vacanțe, Andreea Marin a povestit în cadrul aceluiași matinal faptul că atunci când era copil nu avea parte de aer curat, de țară, deoarece părinții și bunicii săi locuiau în oraș. Din acest motiv, prezentatoarea are, acum, o grădină demnă de invidiat, plină cu bunătăți:

„Am roșii, busuioc de Amalfi. Pe oriunde umblu în lume, caut să găsesc semințe pe care nu le găsesc acasă.

Nu aveam bunici la țară. Bunicii se mutaseră la părinții mei la oraș, să-i ajute. Eu nu eram un copil care să se bucure de vacanțele la țară, la bunici. Peste timp, am visat foarte mult să am propria grădină”, a povestit aceasta.

Andreea Marin, dezvăluiri din viața de cuplu

Andreea Marin are parte de o frumoasă poveste de iubire, alături de Adrian Ionuţ Brâncoveanu care este cu aproape 11 ani mai tânăr decât ea. Cei doi se iubesc și din ce spune vedeta se potrivesc la la minte, trup și suflet:

„Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi. 

Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă.

Pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag apropiat, eu pe tatăl meu și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind de lucruri dureroase. Nu a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”,a spus Andreea Marina în cadrul unui podcast, prezentat de Damian Drăghici, pe platforma YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: