Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vrea nimeni să cumpere locuințele artiștilor decedați

De ce nu vrea nimeni să cumpere locuințele artiștilor decedați

De ce nu vrea nimeni să cumpere locuințele artiștilor decedați

De ce nu vrea nimeni să cumpere locuințele artiștilor decedați. În garsoniera Mihaelei Runceanu sună telefonul, iar în casa Mădălinei Olinescu simţea un miros frumos, un parfum de femeie, care apare în casă fără nici o explicaţie. Deși au trecut ani buni de când Mădălina Manole sau Mălina Olinescu au trecut în neființă, se pare că sufletul lor încă este viu.

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu a închiriat apartamentul unui musulman, Muhamad Zubair. Acesta a făcut declarații de-a dreptul incredibile despre ce a trăit acolo:

“Din când în când vine un miros frumos… Eu nu folosesc astfel de parfum, dar se simte câteodată”, spunea pakistanezul.

În casa Mihaelei Runceanu suna telefonul în toiul nopții.

“Am locuit împreună cu Xenti şi cu mama în Bucureşti în garsoniera ei. A fost puţin înfricoşător, ani de zile suna telefonul întruna. Şi Mihaela spunea că-i suna telefonul mereu. Nu am aflat niciodată cine suna”, a spus Andreea, verişoara vedetei.“Patru ani de zile noi am locuit acolo. Au fost nopţi când telefonul fix suna şi când răspundeam se auzea un câine. Mult timp suna”, completează Xenti.

„Nu a mai dormit nimeni în casa asta, mai ales că părinţii Mihaelei nu au chemat măcar un preot să slujească aici după ce fost ucisă, deci vă daţi seama că spiritul ei este rătăcit acum. Toţi cei care au trecut pe-aici au fost persoane juridice, chiriaşi, care n-au stat foarte mult!”, a spus Tamara Sandu, una dintre vecine.

Vecinii o vedeau prin curte pe Mădălina Manole

În casa artistei stă acum soţul acesteia, Petru Mircea şi fiul lor, Petru Jr. în vârstă de 8 ani. Vecinii, înfricoşaţi, s-au plans că mult timp după tragedie o vedeau pe artistă prin curte.

Nici măcar singura rudă a lui Gică Petrescu nu a vrut să revendice apartamentul compozitorului. Încă nu se știe ce s-a întâmplat acolo, dar datoriile de la întreținere erau uriașe. Astfel, ANAF a intrat în casă și a făcut inventarierea, a plătit datoriile, iar mai apoi a scos-o la licitație.

De ce nu vrea nimeni să cumpere locuințele artiștilor decedați

Ioan Luchian Mihalea, fondator al grupurilor Song şi Minisong, a fost ucis în 1993 la 42 de ani. Artistul a avut o moarte trasă la indigo cu a mamei sale, ucisă tot în urma unui jaf, şi tot prin strangulare.

„Proprietara casei, Adina Popescu, soţia lui Mihalea, m-a împuternicit să colectez eu banii de la chiriaşii de la apartamentul 9. În toţi aceşti ani, de după 1993, niciunul dintre cei care au locuit acolo nu a rezistat mai mult de o lună. Numai eu ţin minte trei rânduri de studenţi de la Politehnică care au venit disperaţi, mi-au plătit şi au zis că ei nu mai pot sta acolo, că aud strigăte şi bocănituri în fiecare miez de noapte!”, mărturiseşte Emilia Petre, una dintre vecine, deşi soţia lui Mihalea a adus de mai multe ori preotul să citească molifte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: