Redactia.ro
Home » Știri » De ce partenerul de viață al Iuliei, femeia care s-a sinucis cu copiii în brațe, nu a vrut să recunoască cadavrul la morgă

De ce partenerul de viață al Iuliei, femeia care s-a sinucis cu copiii în brațe, nu a vrut să recunoască cadavrul la morgă

De când s-a petrecut tragedia, Alexandru, bărbatul cu care Iulia urma să se recăsătorească, tatăl copiilor ei, trăiește un coșmar de când a aflat că partenera lui s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii tocmai de la etajul 10. Acesta a venit de urgență în țară, din Austria, locul în care s-a dus să muncească pentru un trai mai bun. El nu ar fi vrut să recunoască cadavrul femeii. Iulia era casnică, absolvise psihologia, dar nu a profesat niciodată. De o lună, locuia cu mama ei. Tatăl ei a murit în urmă cu câțiva ani. 

Gestul Iuliei, de neînțeles

Iulia este femeia din Timișoara care a sărit de la etajul 10 al unui bloc împreună cu cei de copii băiețelul de trei ani și fată de șase ani. Alexandru, bărbatul cu care urma să se recăsătorească, tatăl copiilor ei, a rămas fără cuvinte în urma deciziei pe care femeia de doar 32 de ani a luat-o. Bărbatul nu ar fi vrut sau nu ar fi fost capabil să recunoască cadrul acesteia.

Tagedia care a înconjurat cu durere în suflet, toată țara

După ce divorțaseră cu ceva timp în urmă, iată că Alexandru și Iulia luaseră decizia să se recăsătorească deoarece au ajuns la concluzia că încă se iubesc și trebuie să formeze din nou o familie. Totuși ceva  tulburat-o pe tânăra mamă, odată ce a luat decizia de a-și lua copii în brațe și de a sări de la etajul 10 al unui bloc. Tagedia a înconjurat cu durere în suflet toată țara.

Fetița de 6 ani a murit în ambulanță, a fost dusă la morgă și miercuri va fi luata de la spital și transportată la IML. Iulia și băiețelul au murit pe loc .

De de nu a recunoscut Alexandru cadavrul Iuliei

Alexandru, bărbatul cu care Iulia urma să se recăsătorească este în stare de șoc. Potrivit celor de la Antena 3, polițiștii i-au dat vestea tragică tatălui, în timp ce se afla în Austria, la muncă. 

Acesta s-a întors val vârtej în țară și încă se află într-o stare de șoc. Într-o situație similară cu el, se află și bunica paternă. Ea este cea care a recunoscut cadavru Iuliei la morgă, deoarece tatăl copiilor nu a vrut sau nu a fost capabil să o facă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: