Redactia.ro
Home » Știri » De ce Precisa este furnizorul de care aveți nevoie pentru dotarea laboratoarelor

De ce Precisa este furnizorul de care aveți nevoie pentru dotarea laboratoarelor

Sunt multe opțiuni pe piața de consum, multe produse, echipamente și consumabile disponibile și la fel de mulți furnizori. Cum facem o selecție și cum știm că am ales bine?

Furnizorii au oferte fel de fel, diferența o face și experiența în sine de cumpărare. Putem exemplifica destul de ușor făcând referire la unul din pilonii acestei industrii și anume Precisa. Furnizorul în cauză dispune de stoc generos de produse, unele imediat disponibile spre vânzare. Însă, mai mult decât comercializarea în sine a echipamentelor, produselor, aparaturii de laborator și a consumabilelor specifice, există și servicii conexe puse la dispoziție. Detaliem în rândurile ce urmează.

Ghidat spre alegere, consiliat, asigurând totodată și mentenanță pentru aparatură de laborator

Cei care colaborează cu Precisa știu că pot conta pe echipa de consilieri de aici pentru a alege corespunzător tipul de produs. Mai apoi este vorba și despre mentenanța asigurată pentru aparatura de laborator. Cei de la Precisa se asigură că transportul este sigur până la destinație și, fac și ceva în plus. Aparatura este pusă în funcțiune, personalul care ar urma să folosească aparatura în cauză este instruit și, cât timp garanția este valabilă, o echipă desemnată va realiza mentenanța și va efectua gratuit reparațiile, dacă va fi cazul. Pe termen lung, pot fi solicitate astfel de servicii, însă vor fi percepute taxe.

Pot fi astfel achiziționate astfel balanțe, aparatură de măsură și control, distilatoare, agitatoare etc. Printre altele, sunt disponibile în portofoliul de la Precisa și numaratoare de colonii. Acestea fac parte din laboratoarele de microbiologie și au rolul de a evalua și a cuantifica prezența microorganismelor. Sunt necesare în diverse domenii, de la cercetări medicală la industria alimentară, pentru controlul calității în liniile de producție sau teste de mediu.

Pentru a explica și cât de divers este acest stoc, ar fi bine de amintit aici și tipuri de numărătoare de colonii disponibile. Pot fi solicitate oferte de preț pentru cele manuale sau automate, pentru cele de generație modernă cum este și Funke Gerber ColonyStar Superior.

Optimizați timpii de căutare, alegeți ghidați de consilieri și cumpărați avantajos

Interesează pe toată lumea să aleagă produse fiabile, achiziționate la prețuri excelente. Este destul de mult probabil că în acest sens căutările vor fi intense, pentru a găsi sursa și mai apoi pentru a compara diversele oferte. Ei bine, Precisa facilitează cu mult aceste căutări. Produsele dorite pot fi ulterior trecute la lista celor pentru care veți solicita o ofertă de preț.

Echipa de consilieri este promptă și disponibilă și va poate consilia până la punctul de decizie finală, de achiziție. Este important de asemenea ca furnizorul să fie de încredere și să vă inspire încredere pe tot parcursul colaborării.

Precisa în mod sigur a dus comercializarea aparaturii de laborator la un alt nivel. Face acest lucru cu profesionalism, pune accent pe calitate și prin urmare selectează în portofoliul său doar produsele care corespund standardelor. Despre calitatea a ceea ce furnizează găsim detalii și în pagina oficială.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect