Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a mutat, de fapt, Tudor Petruț, alias Șerban din Liceenii în America. A spus-o abia acum: ”Ca tată, faci orice”

De ce s-a mutat, de fapt, Tudor Petruț, alias Șerban din Liceenii în America. A spus-o abia acum: ”Ca tată, faci orice”

Tudor Petruț a devenit celebru datorită rolului pe care l-a avut în Liceenii, unde l-a interpretat pe Șerban. Acesta a părăsit România de ani buni și a cunoscut un alt success peste Ocean. De ce s-a mutat, de fapt, Tudor în America.

Motivul plecării lui Tudor Petruț în America

Șerban din Liceenii, așa cum este cunoscut de publicul de la noi, s-a stabilit de 30 de ani în SUA. Acolo, acesta a jucat în filme, a făcut reclame, iar acum predă matematică. Tudor Petruț s-a căsătorit în 1989 cu o americancă de origine română. Norocul nu i-a surâs în căsnicia respectivă, așa că a divorțat după 5 ani și s-a recăsătorit tot cu o româncă. Actorul are doi băieți.

Tudor revine în România în fiecare vară, pentru a-și vedea părinții, dar și pe prietenii lui apropiați. Abia acum a spus de ce a ales să plece din țară. ”Pe vremea studenției am cunoscut o americancă, studentă a Uniuversității din București. Ne legau și niște relații de familie mai vechi. Apoi s-a născut primul nostru băiat. După ce am absolvit am stabilit, cel puțin pentru început, că e mai bine să creștem copilul în SUA, decât în România post-decembristă. A urmat al doilea băiat și, fiind tată a doi copii născuți în America, a trebuit să mă stabilesc definitiv alături de ei”, a declarat Tudor Petruț, pentru FANATIK.ro. Întrebat dacă a simțit vreo urmă de regret legată de plecarea lui, actorul a spus: ”Ca tată, faci orice și, oricând, ce e mai bine pentru copii”.

Cu ce se ocupă Tudor Petruț în SUA

Șerban din Liceenii este profesor de matematică la un liceu din SUA. Acesta a reușit să treacă examenele pedagogice necesare angajării lui, așa că acum este cadru didactic peste Ocean. ”De mulți ani predau matematică într-un program liceal. Am avut noroc că am absolvit un liceu de matematică-fizică, am avut o baza solidă și am putut trece toate examenele pedagogice necesare”, a mai spus actorul, pentru sursa citată.

Cât despre copiii lui, Tudor susține că nu i-a îndrumat spre actorie. ”Niciunul dintre băieți nu a avut tentația unei cariere artistice. Ca să fiu sincer, nici nu i-am încurajat… Așa că, Ștefan este om de afaceri, se ocupă de imobiliare, iar Alexandru este impresar/manager sportiv, partener într-o agenție din New York. Amândoi au văzut “Liceenii” la diverse vârste și i-a distrat foarte tare. Bineînțeles că au comentat, mai în glumă mai în serios, că personajul Șerban cam seamănă cu mine…”, a mai declarat Tudor Petruț pentru FANATIK.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: