Redactia.ro
Home » Monden » De ce s-a retras Andreea Marin din Gala Atipic Beauty după 10 ani de colaborare: „Am hotărât să transform un alt vis, pe care îl tot amânam”

De ce s-a retras Andreea Marin din Gala Atipic Beauty după 10 ani de colaborare: „Am hotărât să transform un alt vis, pe care îl tot amânam”

De ce s-a retras Andreea Marin din Gala Atipic Beauty după 10 ani de colaborare: „Am hotărât să transform un alt vis, pe care îl tot amânam”

După un deceniu de dedicare și implicare activă, Andreea Marin a anunțat retragerea sa din Gala Atipic Beauty, un eveniment social-umanitar de prestigiu dedicat persoanelor cu dizabilități. Decizia a fost luată pentru a-și îndeplini un alt vis, amânat de mult timp, organizarea Galei „Nu există nu se poate!”. Iată detaliile!

De ce s-a retras Andreea Marin din Gala Atipic Beauty după 10 ani de colaborare

Gala Atipic Beauty a devenit o tradiție anuală la Palatul Parlamentului, având-o pe Andreea Marin nu doar în rolul de prezentatoare, ci și de coproducător. Evenimentul a fost inițiat în urmă cu 10 ani de Magda Coman, care a solicitat sprijinul Andreei Marin pentru a prezenta pro bono gala. Această colaborare a crescut în amploare, Andreea aducând contribuții semnificative prin expertiza sa, crescând calitatea spectacolului și mutând locația la Palatul Parlamentului. Gala a avut un impact major, reușind să schimbe atât vieți, cât și legislația destinată persoanelor cu dizabilități din România.

În locul Andreei Marin, Mihai Morar va prelua rolul de prezentator al evenimentului din acest an. Cu experiența sa vastă în organizarea de evenimente de anvergură, inclusiv gale Radio Zu și conferințe Fain și Simplu, Mihai Morar este pregătit să continue tradiția de excelență a Galei Atipic Beauty.

Andreea Marin a expus motivele retragerii sale, subliniind faptul că este imposibil să se dedice simultan la două evenimente de o asemenea complexitate:

După ani buni de susținere pro-bono ca gazdă, promotor și producător a Galei Atipic Beauty împreună cu echipa mea, am hotărât să transform un alt vis, pe care îl tot amânam, în realitate și asta am și făcut recent: anul acesta s-a născut Gala “Nu există nu se poate!”. Cum efortul pentru realizarea unor astfel de evenimente complexe, grele ca realizare și ample durează luni de zile înainte de lansare, nu mă pot implica în ambele în paralel, dar decizia mea nu înseamnă că eu nu susțin în continuare persoanele cu dizabilități, dimpotrivă.

Continui să fac acest lucru în proiectul dedicat al UNICEF ca Ambasador al organizației, de asemenea pe scena Galei “Nu există nu se poate!” deja două dintre personalitățile premiate au fost din această categorie (George Baltă cu filmul în care este actorul principal al filmului “Mai departe” inspirat de propria viață trăită cu demnitate în scaunul rulant și regizorul Tedy Necula), prezint și gala dedicată persoanelor cu dizabilități în toamnă, ca și anul trecut, și am și alte campanii pe care le susțin și le aflați la momentul potrivit”, a explicat Andreea Marin pentru CANCAN.RO

Andreea Marin: „Doresc succes pe mai departe celor implicați în Atipic Beauty”

Noua gală organizată de Andreea Marin, „Nu există nu se poate!”, a avut recent prima ediție la Palatul Parlamentului. Acest eveniment a fost conceput ca un omagiu pentru cei care au depășit limitele și au devenit surse de inspirație pentru români, reunind pe scenă peste 120 de personalități premiate pentru performanțele lor remarcabile în diverse domenii.

Deși nu mai face parte din Gala Atipic Beauty, Andreea Marin continuă să sprijine persoanele cu dizabilități prin alte proiecte. Ca Ambasador UNICEF, ea este implicată în diverse inițiative dedicate acestor persoane, iar în cadrul Galei „Nu există nu se poate!”, două dintre personalitățile premiate au fost din această categorie. Andreea a confirmat că va prezenta și anul acesta gala dedicată persoanelor cu dizabilități în toamnă.

„Doresc succes pe mai departe celor implicați în Atipic Beauty, din păcate nu pot face concomitent două evenimente de acest fel, căci nu e posibil ca investiție de timp și efort, dar sufletește sunt alături de cei pe care i-am susținut în toți acești ani, ducând gala la un nivel superior față de cel în care se află atunci când am cunoscut-o, acesta a fost aportul meu și al Fundației Prețuiește Viata. Mult succes!”, a concluzionat Andreea Marin, reiterând angajamentul său față de cauzele umanitare.

Astfel, în timp ce Andreea Marin își urmează noul său vis, Gala Atipic Beauty continuă să fie un far de lumină pentru persoanele cu dizabilități, păstrând vie flacăra inițiativei lansate cu atâta pasiune și dedicare acum 10 ani.

Sursa foto: Cancan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: