Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Marin, dezvăluiri despre iubitul fiicei sale. Ce a ținut să menționeze

Andreea Marin, dezvăluiri despre iubitul fiicei sale. Ce a ținut să menționeze

Andreea Marin a oferit recent câteva detalii despre relația fiicei sale, Violeta, cu prietenul ei, după ce mulți au fost curioși să afle cum se raportează părinții la această etapă din viața ei. Fiica ei, în vârstă de 16 ani, s-a afișat recent alături de prietenul ei pe rețelele de socializare, atrăgând atenția publicului.

Într-o declarație, Andreea Marin a subliniat că este firească o atracție la această vârstă și că este deschisă, dar subliniază importanța precauției: „Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță.”

Nu se grăbesc să îl numească „iubit”

Înainte de Paște, la un eveniment, Andreea Marin a fost întrebată dacă prietenul fiicei sale va veni la masa de sărbătoare, însă ea a evitat un răspuns clar. În schimb, a explicat că preferă să petreacă sărbătorile acasă, alături de familie: „De fiecare dată sunt acasă. Mie îmi place Paștele acasă. Îmi place Crăciunul acasă. Îmi place atmosfera aceea de familie.”

De asemenea, vedeta a precizat că nu vorbesc despre „iubit” la această vârstă, ci doar despre prietenie: „Nu avem iubit la vârsta aceasta. Avem doar prieten. Nu fac mărturisiri despre viața fiicei mele în felul acesta.” potrivit cancan.ro.

Violeta și prietenul ei. Sursă foto: Instagram
Violeta și prietenul ei. Sursă foto: Instagram

Violeta este elevă și urmează școala în România. Andreea Marin a menționat de mai multe ori că acordă o atenție deosebită educației și dezvoltării fiicei sale.

Ca majoritatea adolescenților, Violeta are o prezență moderată pe rețelele de socializare, unde a împărtășit ocazional imagini și momente importante. A demonstrat interes pentru arte și sport, fiind încurajată de mama sa să își urmeze pasiunile.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au rămas implicați activ în viața fiicei lor după divorț, păstrând o relație sănătoasă pentru a-i asigura o dezvoltare armonioasă. Andreea Marin a vorbit deschis în interviuri despre importanța valorilor și a educației în viața Violetei.

În ciuda faptului că este copilul a două figuri publice importante, Violeta a fost ferită de expunerea mediatică excesivă. Părinții săi au încercat să mențină o viață privată echilibrată și să o protejeze de presiunea publicului. Violeta a participat la evenimente publice sau de caritate alături de mama sa, unde a fost lăudată pentru comportamentul și atitudinea matură.

Andreea Marin a subliniat întotdeauna că dorește să își crească fiica într-un mediu pozitiv, oferindu-i sprijin pentru a-și descoperi propriul drum în viață.

Echilibru in dietă

Chiar dacă a slăbit 20 de kilograme și urmează anumite principii alimentare pentru a se menține la silueta la care a ajuns, vedeta nu se ferește de alimentele care îi plac și de preparatele tradiționale de sărbătoare.

Andreea Marin a mai vorbit despre moderație în dieta sa, menționând că respectă anumite principii alimentare, nu se ferește de alimentele tradiționale de sărbătoare: „Și excesele sunt bune câteodată. E drăguț, așa, să dai culoare vieții. Dar nu e nimic rău, atâta vreme cât echilibrezi și revii pe un drum corect”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: