Redactia.ro
Home » Stil de viață » De ce sa alegi un rucsac in locul gentii

De ce sa alegi un rucsac in locul gentii

Din gama de accesorii necesare unei femei fac parte si gentile. Doamnele si domnisoarele nu au niciodata prea multe modele de genti in garderoba, asa ca sunt mereu in cautarea unora noi, care sa se asorteze cu tinutele de zi cu zi. Totusi, nu doar gentile clasice sunt la mare cautare in zilele noastre, ci si rucsacurile, care s-au dovedit a fi o alternativa practica si utila in diferite situatii.

Nu stii de ce merita sa alegi un rucsac in locul gentii clasice? Iata cele mai importante motive care te pot convinge!

Rucsacul iti permite libertate de miscare

De cele mai multe ori, vrei sa ai mainile libere atunci cand mergi pe strada pentru a tine telefonul la indemana sau o sticla cu apa.

Fiindca rucsacul se poarta pe spate, iti da ocazia sa ai mai multa libertate de miscare. In plus, rucsacul devine un accesoriu perfect atunci cand mergi la shopping si vrei sa cumperi mai multe obiecte. In acest caz, nu vei sta cu grija ca scapi geanta de pe umar sau ca nu ai unde sa o tii.

Rucsacul iti protejeaza coloana vertebrala

Spre deosebire de geanta, atunci cand porti un rucsac, greutatea acestuia va fi distribuita uniform, pe ambii umeri. Astfel, chiar si atunci cand rucsacul contine obiecte mai grele, te asiguri ca protejezi coloana si ca pastrezi o pozitie corecta in timp ce mergi pe strada.

Rucsacul este mai practic

Daca tinzi sa alegi gentile care sunt placute din punct de vedere estetic si au o dimensiune mica, ai observat ca aceste modele nu sunt practice. Orice model ai prefera in ceea ce priveste geanta, aceasta nu este la fel de incapatoare ca un rucsac. Totodata, rucsacul are si mai multe compartimente si buzunare, care iti permit sa-ti pastrezi obiectele personale in ordine. Se bucura si de o rezistenta mai mare, fiind destinat unei greutati mai mari decat in cazul gentii.
Astfel, daca trebuie sa ajungi rapid acasa si nu vrei sa cauti in ce buzunar ai introdus cheile, rucsacul reprezinta alegerea optima. Rucsacul este un accesoriu practic si util, care poate fi ales in functie de design, culoare sau material, astfel incat sa se potriveasca cu tinutele pe care le porti. Opteaza pentru un rucsac si atunci cand calatoresti cu avionul! Daca alegi un rucsac de dimensiuni generoase, acesta poate fi folosit inclusiv ca bagaj de mana.

Rucsacul se asorteaza cu tinutele casual

Iti place sa te imbraci cat mai lejer, indiferent daca alegi tinute casual sau sport? Rucsacul se potriveste de minune cu acest tip de tinute. Fie ca esti fana treningurilor sau a jeansilor largi purtati cu tricouri cu imprimeu si tenisi, rucsacul ti se potriveste de minune.
Gentile pot fi mai pretentioase in ceea ce priveste asortarea, fiind recomandate in special pentru accesorizarea tinutelor business sau elegante.

Rucsacul se curata mai usor

Nu in ultimul rand, vei observa si ca rucsacul se curata mai rapid si mai simplu decat o geanta. Igienizarea completa a unei genti implica mai multa grija decat in cazul rucsacului, asa ca acest ultim accesoriu iti devine aliat de nadejde atunci cand vremea nu este favorabila.

Exista numeroase motive pentru care rucsacul este alegerea optima pentru tine! Daca vrei sa compui rapid o tinuta pentru iesit in parc sau ai mult de alergat prin oras, rucsacul este accesoriul de care ai nevoie. Gasesti modele cool pe https://www.epantofi.ro/, de unde sa alegi rucsacurile care iti plac in functie de nuanta, model si compartimentare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini