Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » De ce să integrezi rucsacul cu sistem antifurt în dress-code-ul pentru job?

De ce să integrezi rucsacul cu sistem antifurt în dress-code-ul pentru job?

GALERIE FOTO (2)

Dacă ești genul de persoană care preferă stilul casual și se simte confortabil în jeans, cămașă și sneakers, atunci un rucsac încăpător este tot ce îți mai lipsește pentru un outfit complet. Dacă îți place stilul minimalist, casual-business sau office, atunci poți înlocui geanta de birou cu un rucsac pentru laptop. Evident, nu vorbim aici despre orice tip de rucsac.

Deși rucsacurile sunt asociate cu ținute mai mult sport decât elegante, află că, există astfel de articole care pot fi integrate și în outfit-uri formale. Rucsacurile pentru laptop cu sistem antifurt au câștigat în ultimul timp tot mai mult teren în fața modelelor convenționale. Hai să aflăm și motivele.

Ideale pentru anotimpul ploios

Dacă obișnuiești să iei laptopul cu tine când pleci de la birou, nu trebuie să îți faci griji dacă te prinde ploaia. Un ghiozdan antifurt pentru laptop are avantajul de a fi conceput din material impermeabil. Pelerina de ploaie este detașabilă din ghiozdan. Mai mult, straturile de material sunt rezistente la acțiuni de tăiere sau rupere și rămân impecabile chiar și în urma folosirii cutter-ului. De asemenea, mulțumită benzii reflectorizante ești protejat în zilele ploioase în care faci naveta.

Curea pentru transport pe troller

Dacă ai obiceiul să călătorești sau preferi să lucrezi din orașe diferite ale lumii, atunci rucsacul antifurt îți simplifică viața și de această dată. Datorită benzii poți atașa elegant ghizdanul de troller.

Permeabilitate anti-transpirație

Ce poate fi mai neplăcut și inestetic decât urma uriașă de transpirație lăsată pe spate de către ghiozdan? Dacă ai ales să înlocuiești geanta clasică sau servieta atunci când pleci la job, păstrează-ți imaginea elegantă cu ajutorul ghiozdanului antifurt din material special. Acesta prezintă un strat de material la spate, cu rezistență la umiditate și care permite circularea aerului.

Design unisex

Rucsacurile antifurt sunt proiectate pentru a fi integrate atât în ținute femeiești, cât și în cele purtate de bărbați. De altfel, rucsacurile antifurt sunt destinate implicit oricărei categorii de vârstă.

Modele versatile

Eleganța și bunul gust sunt atributele care definesc ghiozdanele cu sistem de protecție antifurt. Materialele de calitate superioară își mențin aspectul impecabil chiar dacă te prinde ploaia sau dacă îl expui câteva ore la soare. Nu există riscul să se deformeze în timp, întrucât este gândit pentru a transporta bunuri grele și voluminoase, de la piese vestimentare și până la alimente sau dispozitive. Purtându-l ani întregi, te vei bucura de aceeași formă ca la început.

Te-ai plictisit să îl porți în stilul clasic? Ghiozdanele acestea au un mâner confortabil dacă preferi să le folosești ca geantă.

În funcție de stilul tău vestimentar, poți opta pentru design sport, casual, minimalist, uni sau cu imprimeuri.

De fapt, rucsacurile antifurt sunt destinate utilizării în medii formale, în care se cere un anumit dress-code. Acest rucsac este perfect pentru a transporta laptopul la job și nu numai. Îl poți lua cu tine la școală, facultate, atunci când ții conferințe sau ședințe și cauți o geantă încăpătoare pentru gadgeturi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini