Redactia.ro
Home » Știri » De ce să pui orez în colţurile casei. Ce se întâmplă dacă faci asta măcar o dată pe lună

De ce să pui orez în colţurile casei. Ce se întâmplă dacă faci asta măcar o dată pe lună

De ce să pui orez în colţurile casei. Ce se întâmplă dacă faci asta măcar o dată pe lună

Iată de ce să pui orez în colţurile casei. Ce se întâmplă dacă faci asta măcar o dată pe lună.

De ce să pui orez în colţurile casei. Ce se întâmplă dacă faci asta măcar o dată pe lună

Orezul are mai multe întrebuințări. Nu e folosit doar la gătit, în mâncăruri – sărate sau dulci. Ba din contră. Orezul are capacitatea de a oferi organismului energie, precum şi de a regla şi de a îmbunătăţi activitatea intestinelor, de a stabiliza nivelul zahărului în sânge, de a încetini procesul de îmbătrânire, fiind şi o sursă esenţială de vitamina B1 pentru corpul uman. Beneficiile sunt mai multe de atât.

Experții în filosofia Feng Shui susțin că este bine să pui orez la colțurile casei cel puțin o dată de lună, pentru a ne bucura de properitate. Cât orez? Este suficient doar un pumn de orez pentru a atrage norocul, sănătatea și energiile pozitive în locuința ta. Astfel, tu și familia ta o să aveți parte de armonie.

Totodată, tot cu ajutorul orezului, ai putea să îți îmbunătățești situația financiară. Se spune că dacă pui câteva boabe de orez uscat și șapte monede într-un borcan din sticlă, la intrarea în locuință, o să ai noroc de bani. Pentru a permite energiei să curgă mai bine, nu uita să reînnoiești orezul o dată la patru săptămâni.

În lume se găsesc peste 40.000 de varietăţi de orez. Cele două mari categorii folosite des sunt orezul integral şi orezul alb. Cel integral are valori nutriţionale mai mari pentru că nu este procesat prea mult, în timp ce orezul alb are o valoare nutriţională scăzută din cauza procesării prin care este îndepărtată coaja.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: