Redactia.ro
Home » Monden » De ce și-a vândut Mihaela Rădulescu toate proprietățile din România. Unde s-a mutat vedeta

De ce și-a vândut Mihaela Rădulescu toate proprietățile din România. Unde s-a mutat vedeta

De mai bine de 15 ani, Mihaela Rădulescu locuiește în Monaco, unde a ales să se mute după divorțul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Aceasta a hotărât să vândă toate bunurile imobiliare din România și susține că a luat această decizie, deoarece drumurile în țară sunt rare și scurte.

Unde stă vedetea când vine în România

Mihaela Rădulescu afirmă că vine în țară doar în interes de proiecte TV și stă perioade scurte de timp. Subliniază și faptul că sufletul îi este constant legat de țara unde s-a născut, dar are o altă viață departe de plaiurile mioritice.

„Mult mai multe zile stau la Monaco decât în România. Aici pare, deși nu sunt. Aici vin doar când avem vreun eveniment sau vreo filmare, în rest nu stau aici. Dar de câte ori vin fac atât de multe poze, atât de multe interviuri, încât pare apoi că stau foarte mult. Viața în România, când vin, e realmente agitată. Vin doar pe un proiect, pe o filmare, muncesc și atât. Stau la hotel. Am plecat de 15 ani. M-am obișnuit cu bagaje, cu astea”, spune Mihaela Rădulescu într-un interviu acordat celor de la Libertatea.

Unde s-a născut Mihaela Rădulescu

Prezentatoarea TV nu se mută pentru prima oară dintr-un loc.Recunoaște că îi este dor de locul natal, dar cu toate acestea se întoarce foarte rar acolo, în Piatra Neamț, de unde a plecat imediat după terminarea liceului.
„Demult. Dar am alte motive să mă întorc acolo, într-o vizită de lucru, pun la cale ceva cu o pietreancă”, a mai adăugat Mihaela Rădulescu, mai arată sursa menționată mai devreme.

Viața la Monaco

„Acolo trăiesc mai disciplinat. Nu mă plâng, nu îmi e greu” a declarat vedeta.

Mihaela Rădulescu locuiește în Monaco, alături de Felix Baumgartner, iubitul ei. În tot acest timp, fiul său, Ayan e în America, la un liceu renumit.

„E mult mai bun mediul acolo, ca să zic așa, pentru o disciplină de viață. Poate și pentru că am mai puține lucruri de muncit. În România e mai greu cu filmările, cu proiecte, cu emisiuni. Aici nu am timp să mănânc la ore regulate. Acolo am timp de lucrurile astea și am avut timp în toți anii ăștia acolo pentru că te organizezi cumva și după programul copilului care are școală pe anumite ore, care mănâncă la anumite ore. Corespondență din Polonia: Miraculoasa transformare a unui mall decăzut în centru pentru refugiați Recomandări Corespondență din Polonia: Miraculoasa transformare a unui mall decăzut în centru pentru refugiați viata-la-monaco-mihaela-radulescu-6Icon photoVEZI FOTOPOZA 1 / 6 Cred că toate mamele își schimbă programul după ceasul copilului. Acolo trăiesc ceva mai disciplinat la capitolul ăsta, dar la fel de activ. Eu trăiesc dintr-un loc în altul, asta și pentru că circul mult pe Planetă, Felix merge în multe locuri, merg cu el când nu am altceva de făcut. E o viață foarte activă, foarte diferită de o viață normală și casnică. Nu mă plâng niciodată, nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot. Mai pot valize toată viața, îmi place genul acesta de viață.”, a concluzionat aceasta în același interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: