Redactia.ro
Home » Știri » De ce sora lui Kim Jong Un este considerată „cea mai periculoasă femeie din lume”. Ce pregătesc nord-coreenii

De ce sora lui Kim Jong Un este considerată „cea mai periculoasă femeie din lume”. Ce pregătesc nord-coreenii

Se pregăteşte ceva la Phenian. Şi anume omul care îl va înlocui pe Kim Jong Un în momentul în care dictatorul nu va mai putea conduce Coreea de Nord.

Se pare că, la cârma ţării, va veni Kim Yo Jong, chiar sora actualului lider.

Cine este Kim Yo Jong?

Geo-strategii internaţionali susţin că femeia de 36 ani a devenit rapid cea mai puternică femeie din această națiune și, potrivit unui profesor specializat în politica nord-coreeană, ea este și „cea mai periculoasă femeie din lume, poate chiar din istoria lumii”.

În acest moment, sora lui Kim Jong Un se ocupă de departamentul de propagandă al regimului de la Phenian și joacă un rol tot mai important în politica externă a Coreei de Nord.

Eu susțin că Kim Yo Jong azi este într-adevăr cea mai periculoasă femeie din lume din toată istoria coreeană, poate chiar din istoria lumii.

Ea este o femeie care proiectează, firește, o imagine mai blândă pe fațada brutală, șovinistă, dominată de bărbați a națiunii ei. Trebuie tratată cu mare seriozitate”, a spus Sung-Yoon Lee, profesor la Școala Fletcher a Universității Tufts.

L-a numit pe Biden „bătrân fără viitor”

Kim Yo-jong, sora liderului Coreei de Nord, s-a făcut rapid remarcată pe plan internaţional. A zis că președintele Statelor Unite, Joe Biden (80 de ani), nu este capabil să își asume responsabilitatea pentru securitatea și viitorul țării sale.

„Un alt lucru pe care nu putem să-l lăsăm să treacă și nici să-l trecem cu vederea este faptul că șeful executivului statului inamic a folosit oficial și personal cuvântul ‘sfârșitul regimului’ sub ochii lumii”, a declarat Kim Yo-jong, care a continuat:

Poate fi luată ca o remarcă fără sens din partea unei persoane în vârstă care nu este deloc capabilă să își asume responsabilitatea pentru securitatea și viitorul SUA, un bătrân fără viitor, deoarece este prea mult pentru el să își ispășească restul de doi ani de mandat„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: