Redactia.ro
Home » Monden » De ce trebuie să băgăm blugii la congelator? Trucul neobișnuit al Adinei Buzatu VIDEO

De ce trebuie să băgăm blugii la congelator? Trucul neobișnuit al Adinei Buzatu VIDEO

De ce trebuie să băgăm blugii la congelator? Iată trucul neobișnuit al Adinei Buzatu!

De ce trebuie să băgăm blugii la congelator?

Adina Buzatu, cunoscută creatoare de modă, a oferit recent un sfat neobișnuit pentru cei care doresc să-și păstreze blugii preferați într-o stare cât mai bună. Ea sugerează că o modalitate eficientă de a igieniza și de a revitaliza jeansii este să îi băgăm la congelator, în loc să îi spălăm.

De-a lungul timpului, majoritatea dintre noi am ajuns să avem o pereche preferată de blugi, care ne completează stilul și ne fac să ne simțim confortabil. Cu toate acestea, odată cu numeroasele spălări, materialul își pierde din strălucirea inițială și își modifică forma și textura. Adina Buzatu vine în ajutorul nostru cu un truc aparent surprinzător, dar eficient, pentru a păstra blugii într-o stare cât mai apropiată de cea inițială.

Trucul neobișnuit al Adinei Buzatu

Adina Buzatu explică că această metodă este potrivită în special atunci când blugii nu sunt neapărat murdari, ci doar necesită o igienizare rapidă. Dacă hainele noastre nu sunt pătate și vrem doar să le proaspătăm, avem două opțiuni.

Prima variantă constă în congelarea blugilor. Îi punem în congelator și îi lăsăm acolo timp de 24 de ore. Este important să avem grijă să nu îi desfacem imediat după ce îi scoatem din congelator, ci să le acordăm timp să se dezghețe treptat. Aceasta previne ruperea fibrelor și le permite să se revigoreze. După ce au fost dezghețați, putem să îi călcăm și vor fi ca noi. Fibra se va întări, blugii nu vor mai fi largi și vor arăta impecabil.

A doua opțiune recomandată de Adina Buzatu este utilizarea aburului. În acest caz, agățăm blugii de partea de jos, iar cu ajutorul unui fier de călcat cu abur îi tratăm atât pe interior, cât și pe exterior. Este important să acordăm o atenție deosebită zonei de sus. După ce am finalizat această procedură, putem călca blugii și vor arăta ca noi.

Cu toate acestea, dacă ajungem în situația în care trebuie să spălăm blugii, Adina Buzatu ne recomandă să fim atenți la anumite aspecte. Nu trebuie să utilizăm temperaturi foarte ridicate și ar trebui să optăm pentru un detergent care nu va distruge materialul. În cazul în care avem de-a face cu o pată, este bine să încercăm să o îndepărtăm local cu o substanță specială, evitând utilizarea unui detergent puternic care ar putea decolora jeansii.

„Toți dintre noi avem o pereche de jeans sau câteva perechi de jeans pe care le iubim și nu dorim să le stricăm. Sigur, le poți spăla după fiecare purtare, dar nu îți sugerez asta decât dacă aceștia vor fi pătați. Dacă nu sunt pătați și doar necesită igienizare, ai două variante. 
 Îi congelezi, îi lași 24 de ore. Atenție! Când îi scoți din congelator nu îi desfaci imediat, ci îi lași să se dezghețe, pentru că altfel riști să se rupă fibra, și, ulterior, ei vor fi proaspeți pentru că, practic, se igienizează. Îi poți călca și sunt ca noi. Își revine fibra, se strânge, nu mai sunt largi. Impecabil. 
 Sau, îi poți da cu abur, îi agăți de partea de jos, și îi dai cu abur pe interior și pe exterior foarte foarte bine, în special în zona de sus. Ulterior, îi calci și sunt ca noi. Dar, dacă totuși ajungi să îi speli, ai grijă! Nu temperatură foarte mare, un detergent care nu distruge și dacă au vreo pată, încearcă să dai local cu o substanță care să scoată acea pată, nicidecum să folosești un detergent foarte puternic care riscă să îi decoloreze”, a transmis Adina Buzatu într-un videoclip publicat pe platforma TikTok

Aceste sfaturi sunt concepute pentru a ne ajuta să prelungim durata de viață a blugilor preferați și să îi menținem într-o stare cât mai bună. Metoda congelării și folosirea aburului sunt alternative viabile la spălarea frecventă a jeansilor, care poate duce la deteriorarea și decolorarea materialului.

@trendsbyadinabuzatu #FriendsinTRENDS #fypシ゚viral #adinabuzatu ♬ original sound – Adina Buzatu

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: