Redactia.ro
Home » Știri » De ce vrea Gina Pistol să meargă cu Smiley și cu fetița la terapie: „Nașa noastră de cununie ne-a recomandat un psiholog foarte bun”

De ce vrea Gina Pistol să meargă cu Smiley și cu fetița la terapie: „Nașa noastră de cununie ne-a recomandat un psiholog foarte bun”

Gina Pistol, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit o anecdota amuzantă legată de un concert al lui Smiley, în vârstă de 40 de ani, unde fiica lor, Josephine, a fost și ea prezentă. De asemenea, prezentatoarea TV a discutat despre gândurile lor cu privire la modul în care vor explica fiicei lor profesia lor.

De ce vrea Gina Pistol să meargă cu Smiley și cu fetița la terapie

Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Gina Pistol a abordat subiectul felului în care și-ar dori să le explice lui Josephine munca lor, dar și despre relația specială pe care fiica sa o are cu muzica.

Gina Pistol, Smiley și fiica lor, Josephine, au trăit un moment amuzant la unul dintre concertele lui Smiley, iar cei doi părinți se gândesc frecvent la cum vor aborda subiectul meseriilor lor cu fiica lor. Până acum, Josephine i-a văzut pe părinții ei la televizor și i-a observat cum sunt abordați de oameni pe stradă pentru a face fotografii. Recent, Gina a relatat o întâmplare comică petrecută la unul dintre concertele lui Smiley.

„A oprit duba cu care mergeam lângă scenă, Andrei s-a dat jos, apoi și eu cu Josephine în brațe. Au început oameni de acolo să aplaude și Josephine s-a întors crezând că pentru ea, să vezi cum făcea cu mâna”, a povestit Gina Pistol râzând, în podcastul lui Damian Drăghici.

„Nu vreau să fie genul ăla de copil răsfățat”

Gina Pistol crede că munca ei și a lui Smiley va fi un subiect dificil de explicat în mod simplu lui Josephine, motiv pentru care sunt deschiși să discute despre acest lucru cu ajutorul unui psiholog.

„Ne gândim foarte des la asta, nu știu cum o să facem. Nașa noastră de cununie ne-a recomandat un psiholog foarte bun pentru a merge toți trei, special ca să știm să abordăm cea mai sănătoasă variantă pentru a-i prezenta ei treaba asta. E greu de gestionat. Nu vreau să devină, la cum este ea sigur n-o să devină, dar nu vreau să fie genul ăla de copil răsfățat și «bă tu știi cine e tata, cine e mama?». Trebuie să învățăm să facem treaba asta cât mai curat”, a mai declarat Gina Pistol, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: