Redactia.ro
Home » Știri » De la bocanci murdăriți de noroi la oi, la ținute elegante. Cât de festiv s-a putut îmbrăca soțul Getuței Sterp, Sebastian

De la bocanci murdăriți de noroi la oi, la ținute elegante. Cât de festiv s-a putut îmbrăca soțul Getuței Sterp, Sebastian

GALERIE FOTO (2) De la bocanci murdăriți de noroi la oi, la ținute elegante. Cât de festiv s-a putut îmbrăca soțul Getuței Sterp, Sebastian

Iată cât de festiv s-a îmbrăcat soțul Getuței Sterp, Sebastian Crăciunescu, când a apărut la brațul ei în a doua zi de Crăciun. Tânărul pare să aibă grijă foarte mare de felul în care arată, mai ales când merge la unele evenimente.

De la bocanci murdăriți de noroi la oi, la ținute elegante. Cât de festiv s-a putut îmbrăca soțul Getuței Sterp, Sebastian

Sebastian Crăciunescu are apariții memorabile cu diverse ocazii și la anumite evenimente. La costum, bine aranjat și cu atitudinea potrivită, soțul Getuței Sterp este la înălțimea soției lui de fiecare dată. În a doua zi de Crăciun, familia Crăciunescu a avut o apariție parcă desprinsă din filme.

Sebastian Crăciunescu a purtat un pardesiu elegant în dungi, cu un guler masiv de blană, nu se știe dacă naturală. De altfel, și Getuța Sterp a avut un guler de blană, fiind și ea foarte elegantă. În imagine, Getuța îl privește cu multă adorație și foarte drăgăstos pe partenerul ei de viață, iar amândoi se țin de mână.

Cât de festiv s-a putut îmbrăca soțul Getuței Sterp, Sebastian
Foto: Instagram

Sebastian Crăciunescu pune piciorul în prag. Ce i-a interzis Getuței Sterp să mai facă

După ce s-au luat, Getuța Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, trebuie să facă tot posibilul să evite neînțelegerile, ca să aibă parte de liniște și pace în căminul lor. Tocmai de aceea, dacă soțul a stabilit ceva, atunci soția ar fi bine să fie de acord. Se pare că Sebastian Crăciunescu a decis ca Getuța Sterp să renunţe la animale şi la munca la stână.

Până să se mărite, Getuța Sterp a plâns când a vorbit, cu un nod în gât, într-un videoclip de pe YouTube despre asta, cel mai greu moment prin care a trecut înainte de a se căsători. Ea a spus cât de grea este despărțirea de oile pe care le-a dus la păscut și de care a avut grijă.

„Chiar îmi vine să plâng… Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține să nu plâng. (…) Sunt foarte fericită și știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea, însă totodată m-au luat așa toate stările. M-am gândit că poate asta e ultima dată când… Vreau să nu plâng, dar emoțiile nu le pot controla. M-am gândit că asta e poate ultima dacă când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente… E fericire amestecată cu melancolie și gânduri, și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu oile, cu animalele. (…) Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri”.

„Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, însă uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie cât mai bine. (…)”

„Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac oile, a zis să ne axăm pe altceva”, a povestit Geta Sterp în prima parte a videoclipului.

Cât de festiv s-a putut îmbrăca soțul Getuței Sterp, Sebastian
Foto: Instagram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini