Redactia.ro
Home » Monden » De la ce vine numele de familie al jurnalistei Denise Rifai. Cu ce se laudă moderatoarea TV

De la ce vine numele de familie al jurnalistei Denise Rifai. Cu ce se laudă moderatoarea TV

De la ce vine numele de familie al jurnalistei Denise Rifai. Cu ce se laudă moderatoarea TV

Denise Rifai a explicat de la ce vine numele ei de familie și care sunt originile ei. O parte din viață a petrecut-o în altă țară. Iată câteva detalii personale despre moderatoarea TV.

De la ce vine numele de familie al jurnalistei Denise Rifai. Cu ce se „laudă” moderatoarea TV: „Este un nume des întâlnit în lumea bună arabă”

Denise Rifai nu vorbește atât de des despre viața ei personală, dar mulți au observat cât de dedicată este meseriei pe care o face, aceea de jurnalist. Iată câteva informații biografice.

Moderatoarea TV și-a petrecut o parte din viață în Iordania, țară pe care o consideră „acasă”, și asta deoarece tatăl ei este iordanian, însă cu cetățenie română, care lucrează în România ca arhitect. De altfel, tatăl nu și-a dorit ca ea să fie jurnalistă, dar pentru că i-a moștenit încăpățânarea, Denise Rifai este acum una dintre cele mai apreciate moderatoare TV din țară.

„Rifai e numele tatălui meu, care este de origine iordaniană; e un nume arăbesc. De regulă, în limba arabă, toate numele au o anumită semnificație. Rifai înseamnă ‘Cel de Sus’ și este un nume des întâlnit în lumea bună arabă, este specific unei clase sociale înalte”.

„Eu sunt un om foarte simplu, un om credincios, curat emoțional, și îmi doresc foarte mult să las ceva în urma mea. Pentru asta muncesc în fiecare zi, în fiecare minut al existenței mele, cred că este menirea noastră să lăsăm ceva care să ne ateste trecerea prin această lume. Eu așa îmi trăiesc viața”, a declarat ea, potrivit Avantaje.

Denise Rifai, lucruri mai puțin știute despre ea

Denise Rifai nu a terminat Facultatea de Jurnalism, așa cum mulți ar tinde să creadă, ci a absolvit Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, la Secția Engleză – Arabă. A început ca moderatoare la un post de radio, acum ceva timp, apoi a ajuns în televiziune.

Jurnalista se descrie ca fiind o femeie căreia îi plac lucrurile clasice, cu bun gust.

„Toată viața am purtat același parfum, în funcție de etapa din viața mea. Sunt o tipă clasică, o tipă conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu. Cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva dacă el te vede la fel, dacă mirosul e același, dacă imaginea este aceeași”, a declarat Denise Rifai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denise Rifai (@denise.rifai)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: