Redactia.ro
Home » Știri » De la Jocurile Olimpice la OnlyFans. Povestea româncei care a captat atenția presei

De la Jocurile Olimpice la OnlyFans. Povestea româncei care a captat atenția presei

GALERIE FOTO (2) Alexandra Ianculescu FOTO Instagram Speed Skater

Alexandra Ianculescu, fostă reprezentantă a României la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyongyang în 2018, a ajuns din nou în atenția presei internaționale, de data aceasta nu datorită performanțelor sale sportive, ci pentru decizia de a-și crea un cont pe platforma OnlyFans. Sportiva, care a ocupat ultimul loc la proba de patinaj viteză în cadrul competiției olimpice, a luat această decizie pentru a-și putea finanța pregătirea sportivă și echipamentele necesare pentru noua ei pasiune, ciclismul.

După ce a participat la Jocurile Olimpice de iarnă, Alexandra și-a schimbat direcția și și-a fixat un nou obiectiv: să participe la Jocurile Olimpice de vară, de data aceasta în proba de ciclism, la ediția din 2028 de la Los Angeles. Cu toate acestea, sportul de performanță vine cu costuri ridicate, iar Alexandra s-a confruntat cu dificultăți financiare pentru a-și susține cariera sportivă. Nevoia de a achiziționa echipamentele necesare și de a-și plăti cheltuielile zilnice au determinat-o să recurgă la soluții alternative.

De la sport de performanță la OnlyFans

Într-un interviu amplu publicat de „Daily Mail”, Alexandra Ianculescu explică de ce a decis să își creeze un cont pe platforma OnlyFans, o platformă cunoscută pentru conținutul exclusiv destinat adulților. Sportiva a dezvăluit că ideea de a folosi această platformă a apărut după ce a observat că primea un număr foarte mare de aprecieri la fotografiile pe care le posta în bikini pe rețelele de socializare. Mulți dintre urmăritorii săi i-au sugerat să monetizeze aceste postări prin intermediul OnlyFans, iar inițial, Alexandra a crezut că este o glumă. Totuși, în 2021, a decis să deschidă un cont pe platformă, iar viața sa a luat o turnură neașteptată.

Un abonament la contul Alexandrei costă 20 de dolari pe lună, iar prin această sursă de venit, sportiva a reușit să își acopere costurile de pregătire și echipamentele necesare pentru ciclism. Pe lângă postările picante de pe OnlyFans, Alexandra este activă și pe Instagram, unde își împărtășește cu cei peste 320.000 de urmăritori detalii din viața sa și antrenamentele zilnice.

Decizia care i-a schimbat viața

Într-o postare pe Instagram, Alexandra a explicat motivele din spatele deciziei sale de a se alătura platformei OnlyFans. Ea a recunoscut că se confrunta cu multe critici și judecăți din partea oamenilor pentru alegerile sale, însă a subliniat că a învățat de la o vârstă fragedă să nu lase opiniile altora să îi dicteze drumul în viață. „Oamenii te vor judeca întotdeauna, indiferent de ceea ce faci”, a scris ea. „Ești fie prea mult, fie prea puțin, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor”.

Cu toate acestea, Alexandra susține că decizia de a-și crea un cont pe OnlyFans i-a schimbat viața în bine. Înainte de a apela la această soluție, sportiva se confrunta cu dificultăți financiare și era nevoită să lucreze în paralel trei locuri de muncă cu jumătate de normă pentru a-și susține visul olimpic. Acum, datorită succesului de pe OnlyFans, Alexandra poate să se antreneze cu normă întreagă și să își dedice tot timpul pasiunii pentru ciclism.

„De ce OnlyFans? M-am gândit că ar fi potrivit să distribui din nou această postare, deoarece sunt întrebată despre ea tot timpul. Să începem cu câteva aspecte negative. Chestia este că lumea te va judeca întotdeauna, indiferent de ceea ce faci.

Indiferent de subiect, ești fie prea mult, fie prea mic, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor. Din fericire, am aflat de la o vârstă foarte fragedă că voi face întotdeauna lucrurile în felul meu. În 2021, am decis să deschid acest cont pentru că primeam atât de multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă. Am crezut că e o glumă.

Viața mea s-a schimbat complet în bine după prima lună acolo. Acum îmi place să mă antrenez cu normă întreagă, să-mi pot permite echipamentul de care am nevoie, bicicletele mele de vis, să economisesc pentru alte obiective în viață și să mă pot bucura de ele într-un mod în care nu trebuie să-mi sacrific viața sportivă pentru a avea trei locuri de muncă cu jumătate de normă, așa cum obișnuiam să fac în timp ce îmi urmăream visul olimpic”.

Alexandra Ianculescu nu și-a abandonat visul olimpic

Alexandra Ianculescu nu și-a abandonat visul olimpic, însă de data aceasta, ea speră să concureze la Jocurile Olimpice de vară în 2028, în proba de ciclism. Trecerea de la patinaj viteză la ciclism nu a fost una ușoară, însă sportiva este determinată să își urmeze pasiunea și să își atingă obiectivele. Resursele financiare obținute prin intermediul OnlyFans i-au oferit șansa de a se concentra pe antrenamentele sale și de a-și achiziționa echipamentele necesare pentru a concura la cel mai înalt nivel.

Pentru Alexandra, drumul către succes nu a fost lipsit de provocări, însă ea a demonstrat că este dispusă să facă sacrificiile necesare pentru a-și îndeplini visurile. Criticile și prejudecățile nu au descurajat-o, iar acum, cu susținerea financiară obținută de pe OnlyFans, sportiva are toate șansele să își realizeze obiectivul de a participa la Jocurile Olimpice din 2028.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect