Redactia.ro
Home » Știri » De la o durere de măsea, a ajuns în comă profundă. Povestea bizară a lui Ionuț, un tânăr din Constanța: „E cadavru viu”

De la o durere de măsea, a ajuns în comă profundă. Povestea bizară a lui Ionuț, un tânăr din Constanța: „E cadavru viu”

De la o durere de măsea, a ajuns în comă profundă. Povestea bizară a lui Ionuț, un tânăr din Constanța: „E cadavru viu”

De la o durere de măsea, Ionuț, un tânăr din Constanța, a ajuns în comă profundă. Iată povestea lui.

De la o durere de măsea, a ajuns în comă profundă. Povestea bizară a lui Ionuț, un tânăr din Constanța: „E cadavru viu”

Ionuț are 31 de ani și provine din Cernavodă, județul Constanța. El se află acum între viață și moarte.

Părinții lui Ionuț fac acuzații, însă de cealaltă parte, reprezentanții spitalului susțin însă că la sosirea la spital, infecția tânărului se împrăștiase în tot corpul, iar acum prognosticul este unul rezervat.

Problemele lui Ionuț au apărut după ce acesta a plecat din România și s-a dus la muncă peste hotare. Și-a sunat mama și i-a spus că îl doare măseaua tare și, deși a fost sfătuit să meargă la spital, tânărul a decis să revină în țară. Nu a mers la stomatolog, dar în momentul în care durerea s-a acutizat, s-a dus la spitalul din Cernavodă, iar de acolo, medicii l-au trimis la Constanța, conform sursei menționate mai sus.

Mirela Călărău, mama tânărului: „Aici i-au spus că este o problemă la măsea. I-au trimis analizele la București. L-au luat a doua seară, l-au băgat la operație, la gât. Apoi nu am mai știut nimic de el. Am stat două zile fără să îmi spună cineva, ceva. Am aflat că e la Terapie Intensivă. După patru zile, l-am văzut. Sunt 6 operații. Patru la plămâni și de două ori la gât. Doctorii spun că s-a extins infecția. Acum, starea lui este foarte gravă”, a spus mama tânărului, conform Antena 3 CNN.

„La ultima intervenție a băiatului ni s-a relatat că a avut o hemoragie internă. De atunci nu și-a mai revenit. A intrat în comă. Ei, medicii, tocmai ne-au spus că e în comă. De ce nu ne-au spus înainte? Ne spuneau că este sedat. A fost legat de mâni, să nu se scoale să facă rău. Arată într-un hal… A slăbit în două luni… e cadavru viu! Vă apucă groaza! Are răni pe picioare de la poziția în care stătea. Îi dădeau apă și ceai”, a povestit și tatăl lui Ionuț, potrivit Antena 3 CNN.

Cadrele medicale n-ar fi avut grijă cum trebuie de Ionuț, susțin părinții lui. Sunt deciși să acționeze spitalul în instanța.

„Are răni pentru că nu au avut grijă de el. Ei nu l-au mișcat și s-au făcut rănile. (…) Picioarele sunt terminate, și la gât, când i-am pus mâna, avea o rană. Eu cred că tot spatele este. Au greșit! Îmi arăta cu degetul că o asistentă îl agresa. Îmi arăta că l-a bătut. Te-a zguduit? Și spunea că da!”, mai spune mama tânărului.

Reprezentanții spitalului se apără și spun că tânărul s-a prezentat la Urgențe foarte târziu, când infecția se împrăștiase deja în tot corpul. Deși au încercat totul, evoluţia patologiei nu a fost una favorabilă, potrivit Antena 3 CNN.

„Înțelegem durerea familiei dar considerăm că afirmațiile făcute în spațiul public nu se confirmă. Pacientul beneficiază de resurse medicale avansate si cu toate acestea personalul medical a fost supus la presiuni din partea rudelor”, susține Crina Kibedi, purtător de cuvânt SCJU Constanța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: