Redactia.ro
Home » Știri » De la pușcărie, la primărie! Piedone, din nou în fotoliul de primar al sectorului 5 al Capitalei: „Mă apuc de muncă”

De la pușcărie, la primărie! Piedone, din nou în fotoliul de primar al sectorului 5 al Capitalei: „Mă apuc de muncă”

De la pușcărie, la primărie! Piedone, din nou în fotoliul de primar al sectorului 5 al Capitalei: „Mă apuc de muncă”

Cristian Popescu Piedone și-a reluat mandatul de primar al sectorului 5 al Capitalei. Iată ce declarații a făcut acesta.

Cristian Popescu Piedone, din nou în fotoliul de primar al sectorului 5 al Capitalei: „Mă apuc de muncă”

După mai bine de un an de stat după gratii, Cristian Popescu Piedone și-a reînceput marți, oficial, activitatea de primar al Sectorului 5 al Capitalei.

Piedone a spus că de acum în administrația de sector nu se va mai face politică, ci doar „politica cetățeanului”, conform Mediafax.

„Nu am stat degeaba zilele acestea, bineînțeles că nu m-am abținut și am trecut prin sector. Vom ține foarte mult legătura, ușile noastre sunt deschise pentru toată lumea.

Noi lucrăm pentru cetățeni și pentru români. Iar formațiunile politice care probabil astăzi s-au deranjat și mai în trecut, de răul sau bucuria altuia, doar ce am venit și nu au realizat nimic. Mă apuc de muncă, chiar de astăzi.

Ca atribuții cred că îmi voi păstra doar casa de căsătorii, să căsătoresc mulți tineri, să mă încarc cu energia lor, că am nevoie, și curățenia. Restul voi delega toate competențele mele către minunații, bravii mei viceprimari, să simtă și ei responsabilitatea semnăturii. Eu îi vor coordona. Acolo unde vor deraia, voi interveni eu. Nu se va semna nimic dacă eu nu voi ști. Sunt primar, sunt ales și vreau să demonstrez oamenilor că nu i-am dezamăgit”.

Cristian Popescu Piedone a fost eliberat săptămâna trecută. Judecătorii i-au admis o cale extraordinară de atac în dosarul Colectiv, iar sentința i-a fost anulată. Decizia este definitivă.
De la pușcărie, la primărie! Piedone, din nou în fotoliul de primar al sectorului 5 al Capitalei: „Mă apuc de muncă”
Foto: Inquam / George Călin

Piedone, după ce a ieșit din închisoare: „Sunt mai puternic ca niciodată”

Într-un moment de sinceritate absolută, actualul primar al Sectorului 5 a mărturisit cât de greu i-a fost să fie închis pentru un an, o lună și opt zile. Acesta susține că dorul de familie a reprezentat cea mai mare problemă a sa, motiv pentru care este fericit că a reușit să li se alăture soției, copiilor și nepoților.

Piedone nu putea să îi dea uitării nici pe cei care deci îi erau prieteni, au ajuns să îl vândă în momentul în care a fost anchetat pentru dosarul Colectiv. Tocmai de aceea a ținut să le transmită un mesaj dur și tăios.

„Eu, Cristian Victor Popescu Piedone, sunt mai puternic ca niciodată! Pe cei pe care i-am învățat să tragă cu arcul și m-au ales ca țintă fix când eram îngenuncheat de injustiție… îi rog sa nu-mi mai trimită solii de iertare! (Piedone îi iubește necondiționat doar pe cei care-l respectă! “Iertarea”… este exclusiv patrimoniul Bunului Dumnezeu)”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: