Redactia.ro
Home » Monden » De nerecunoscut! Odinioară dorită de toți bărbații, astăzi a ajuns o umbră a acelei femei

De nerecunoscut! Odinioară dorită de toți bărbații, astăzi a ajuns o umbră a acelei femei

GALERIE FOTO (2)

Cu părul blond și ochii ei albaștri, făcea furori la Hollywood. Era întotdeauna o prezență care nu poate fi trecută cu vederea datorită frumuseții sale incontestabile. Timpul însă, a transformat-o total, iar ceea ce era cândva, acum nu mai este.

Cândva era dorită de toți bărbații, acum s-a transformat total

Avea o frumusețe aparte, cu părul ei blond și ochii săi albaștri orice bărbat îi putea cădea la picioare. Era una dintre prezențele feminine plăcute de la Holywood. Cu timpul, s-a schimbat radical, iar corpul actriței a devenit de nerecunoscut, informează okmagazine.ro.

Kathleen Turner, căci despre ea este vorba s-a schimbat foarte mult fizic de-a lungul anilor. Cauza pare să fie boala depistată de medici. Doctorii au diagnosticat-o cu atrită reumatoidă și i-au precizat că nu va mai putea merge.

Pentru a împiedica dezvoltarea bolii, Kathleen Turner a început să ia medicamente, dar la un moment dat a cedat. După ce medicamentele i-au lăsat o amprentă semnificativă asupra corpului său, Kathleen s-a sătura și de comentariile negative ale celor din jur și a început să își găsească refugiu în alcool. Chiar a leșinat, la un moment dat, pe scena unui spectacol de teatru.

În autobiografia sa, actrița a povestit că depunea efort pentru a se vindeca de boala necruțătoare. Mai mult, ea nu știa nimic despre această boală atunci când i-a fost depistată.

” Faceam orice pentru a-mi reveni, incheieturile nu mi le simteam, mergeam practic intr-un picior. Cand am fost diagnosticata cu aceasta boala in anii ’90, nu prea stiau nimic despre aceasta boala. In industria filmului, oamenii angajeaza betivi, drogati, dar nu bolnavi sau actori care sufera de boala pe care ei nu o inteleg. Azi lucrurile stau altfel, sunt medicamente puternice, dar care iti scad sistemul imunitar” povestea actrita în autiobiografia ei.

Kathleen Turner: ”Burt Reynolds săruta cel mai prost”

În multe dintre producțiile sale în care a jucat a avut numeroși parteneri. La un moment dat, a dezvăluit că Burt Reynolds săruta cel mai prost. Turner are acum 66 de ani, și a jucat cu Burt  în comedia ”Switching Channel” din  1988. Reynolds a murit la 82 de ani, în 2018. Kathleen a mai dezvăluit că inițial ea a repetat pentru filmul de comedie cu Michael Caine, dar acesta era implicat și în alte roluri și nu și-a mai continuat rolul. „În cele din urmă, producătorul s-a dus şi l-a angajat pe Burt”, a spus ea.

Actrița avea o voce destul de groasă, similară cu cea a lui Lauren Bacall. Iar când s-au văzut față în față, actrița i-a spus lui Lauren Bacall: „Buna, eu sunt versiunea ta mai tanara”.  În perioada de apogeu a frumuseții sale, actrița emana foarte multă siguranță și-l conisidera gay pe un bărbat care nu întorcea capul după ea.

„Intr-o seara cand ma simt foarte increzatoare in mine si intru intr-o camera, daca exista un barbat care nu intoarce capul dupa mine, proababil ca este gay.”, a mărturisit Kathleen Turner.

Kathleen s-a căsătorit în anul 1984, cu agentul imobiliar Jay Weiss, cu care are o fiică.Însă, în anul 2007 cei doi și-au rupt defintiv căsnicia.

Loading...