Redactia.ro
Home » Sport » Decizia de mare campion pe care a luat-o David Popovici în ziua în care a împlinit 19 ani. Dar are nevoie de 45.000 euro

Decizia de mare campion pe care a luat-o David Popovici în ziua în care a împlinit 19 ani. Dar are nevoie de 45.000 euro

David Popovici, suspectat că trișează pentru că este „prea bun”. Ce răspuns dă sportivul pe această temă

David Popovici, mare nostru campion la nataţie, împlineşte vineri, 15 septembrie, vârsta de 19 ani. El este recordmanul mondial în proba de 100 metri liber.

Sportivul nu-şi doreşte ceva special pentru el în această zi, dar şi-a impus ca obiectiv să ajute o familie de muzicieni, oameni aflaţi într-un impas financiar.

David Popovici îşi donează ziua de naştere

Înotătorul nostru a ales în acest an să îşi doneze ziua de naştere pentru ca 5 fraţi muzicieni, toţi performanţi, să aibă parte de un cămin stabil, unde visele să devină realitate.

Pentru ca lipsurile să nu le răpească şansa de a excela, David face apel la donaţii pe hhc.galantom.ro/p/david pentru Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor şi mama lor. La finalul campaniei (4 – 30 septembrie 2023), unul dintre donatori va câştiga, prin tragere la sorţi, o întâlnire cu campionul român.

Cei 5 fraţi au nevoie de suma de 45.000 euro. Iniţiativa Hope and Homes for Children, Fundaţie al cărei Ambasador este David Popovici, îşi propune să le ofere liniştea unui cămin al lor şi şansa de a avea propriul drum către lumea muzicii.

Cine sunt cei 5 muzicieni?

Cei cinci tineri muzicieni au câştigat până acum peste 100 de medalii la concursurile la care au participat.

„În doar zece zile de la startul campaniei, David Popovici a reuşit să adune aproximativ 34.000 de euro din cei 45.000 de euro necesari cumpărării unui apartament pentru cinci fraţi performanţi, dar extrem de vulnerabili.

Până acum, 1.500 de donaţii şi tot atâţia oameni de Bine au făcut ca visul lui David să prindă contur şi să avem încredere că putem spune, cu toată inima, #SuntAici, atunci când privim spre copii performanţi, dar marcaţi de fragilitate şi greu.

Pentru a împlini visul celor cinci fraţi, David are nevoie de voi, pentru încă 11.000 de euro. Descoperă povestea fraţilor şi donează şi tu: hhc.galantom.ro/p/david”, conform unui comunicat.

Campania iniţiată de David Popovici se încheie oficial la 30 septembrie.

„Sunt tare bucuros pentru sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor, în perioada asta! Dacă în 10 zile am reuşit, împreună, să strângem peste 34.000 de euro – şi aş vrea să mulţumesc fiecărui donator – am încredere că suntem şi mai mulţi, iar puterea noastră este şi mai mare, pentru a ajunge la întreaga sumă de care este nevoie.

Îmi doresc din tot sufletul să adunăm împreună banii necesari, iar mâine, de ziua mea, să îi pot strânge în braţe pe Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor şi să le spun: ‘Am reuşit!'”, a spus Popovici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: