Redactia.ro
Home » Știri » Decizia luată de regele Charles! Ce vor face frații William și Harry la înmormântarea bunicii lor

Decizia luată de regele Charles! Ce vor face frații William și Harry la înmormântarea bunicii lor

Prinții William și Harry lasă deoparte micile probleme dintre ei, din respect pentru regretata lor bunică. Cei doi sunt mai uniți ca niciodată, în aceste momente tragice. Iată ce vor face cei doi frați la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a!

Ce vor face Prinții William și Harry la înmormântarea bunicii lor

Pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână, frații vor mărșălui unul lângă altul, de data aceasta la procesiunea funerară de luni, de la Westminster Hall până la Westminster Abbey din apropiere.

Cei doi prinți, William și Harry vor merge împreună în spatele sicriului la înmormântarea bunicii lor, pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Până săptămâna trecută, frații abia dacă au fost văzuți împreună în public de la plecarea acerbă a ducelui de Sussex de la îndatoririle regale. din luna februarie a anului 2020.

Cu toate acestea, în urma morții Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, frații par să se fi apropiat într-o plimbare, în afara Castelului Windsor, săptămâna trecută cu soțiile lor, Kate și Meghan.

La înmormântarea de luni, ducele de Sussex va fi flancat de fratele său mai mare, noul prinț de Wales, în timp ce sicriul va face scurta călătorie, condus de către trupele marinei.

Cei trei nepoți mai mari ai reginei vor merge în spatele regelui Charles, prințesei Anne, prințului Andrew și prințului Edward, care vor conduce procesiunea de membri majori ai familiei regale în spatele sicriului suveranei.

În spatele nepoților se vor afla ginerele regretatului monarh, viceamiralul Sir Timothy Laurence, vărul reginei, ducele de Gloucester, și nepotul ei, contele de Snowdon.

Acest lucru se întâmplă după ce s-a dezvăluit anterior cum funeraliile de stat ale reginei se vor încheia cu două minute de tăcere națională, pentru a-i aduce un „omagiu adecvat pentru domnia extraordinară”, înainte de a fi înmormântată alături de răposatul ei soț.

Când va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina va fi depusă la Westminster Hall de miercuri la ora 17:00 până luni, 19 septembrie, la ora 6:30, ziua înmormântării.

Va avea loc o procesiune ceremonială, în cadrul căreia sicriul reginei se va deplasa de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster. Sicriul ei va fi închis și se va odihni pe o platformă ridicată, numită catafalc și va fi drapat în Drapelul Regal, cu Orbul și Sceptrul plasate deasupra. Acesta va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă formată din unități ale Gărzii de corp a Suveranului, ale Diviziei de Casație sau ale Yeoman Warders din Turnul Londrei.

Palatul Buckingham nu a confirmat încă ora la care va avea loc priveghiul și ce membri ai familiei regale vor participa la eveniment, deși se crede că acesta va avea loc înainte de deschiderea pentru public, în acea seară, a funeraliilor în care va fi depus răposatul monarh.

Membrii activi ai Familiei Regale vor purta uniformă atunci când vor fi prezenți la cinci evenimente ceremoniale în perioada de doliu a reginei.

Acestea sunt slujba de mulțumire de la Catedrala St Giles din Edinburgh, procesiunea către Westminster Hall și slujba de rugăciune și reflecție, priveghiul de la Westminster Hall și funeraliile de stat de lunea viitoare de la Westminster Abbey și slujba de înmormântare de la Capela St George din Windsor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: