Redactia.ro
Home » Știri » Decizie din spatele gratiilor. Cristi Borcea se întoarce către prima soție pentru o nouă idee de afaceri

Decizie din spatele gratiilor. Cristi Borcea se întoarce către prima soție pentru o nouă idee de afaceri

GALERIE FOTO (4)

Chiar dacă se află în spatele gratiilor, omul de afaceri Cristi Borcea nu se gândește decât cum să prospere, astfel încât viața lui de după închisoare să fie lipsită de griji. În acest scop, fostul acționar Dinamo s-a întors către prima lui soție pentru a-i face o o nouă propunere de afaceri.

Chiar înainte să fie reținut, Cristi Borcea a împărțit foarte bine atribuțiunile între fostele și actuala lui soție. Astfel, Mihaela Borcea, femeia în care are cea mai mare încredere, administrează afacerile de pe litoral ale fostului ei soț. Și pentru că face o treabă atât de bună, Cristi are de gând să mai achiziționeze un hotel de care aceasta să se ocupe.

Mihaela are frâiele afacerilor lui Cristi Borces

Vrea să-i cumpere al doilea hotel în Olimp

Mihaela administrează în prezent un complex turistic din stațiunea Olimp, iar Cristi ar avea în plan să mai cumpere un hotel în aceeași stațiune. Aparent, momentan, se duc tratative pentru ca planul să devină realitate. Mihaela, un manager cu experiență, abia așteaptă ca „deal”-ul să se realizeze.

Valentina Pelinel, pusă în plan secund

Valentina stă acasă și se ocupă de cei trei copii

În timp ce fosta soție capătă din ce în ce mai multe sarcini, actuala soție e pusă în plan secund de către dinamovist. Asta pentru că acesta vrea ca Valentina să se concentreze mai mult pe cei trei copii micuți ai lor. Milan are doar 3 ani, în timp ce gemenele Indira și Rania doar patru luni.

A renunțat la cele două ștranduri din Capitală

E de notorietate faptul că Borcea deținea și două ștranduri de succes în București. La acestea, însă, fostul acționar Dinamo a renunțat înainte să fie pentru a doua oară închis. El nu le-a vândut, dar le-a închiriat, astfel să câștige lunar o sumă considerabilă fără să facă niciun efort.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: