Redactia.ro
Home » Monden » Decizie finală în procesul Oanei Cuzino și al milionarului Yoav Shtern! Ce a hotărât instanța

Decizie finală în procesul Oanei Cuzino și al milionarului Yoav Shtern! Ce a hotărât instanța

Decizie finală în procesul Oanei Cuzino și al milionarului Yoav Shtern! Ce a hotărât instanța

Oana Cuzino și fostul ei soț, Yoav Shtern, au solicitat recent reducerea taxei de timbru, însă răspunsul instanței a fost unul negativ.

Decizie finală în procesul Oanei Cuzino și al milionarului Yoav Shtern! Ce a hotărât instanța

Oana Cuzino și Yoav Shtern sunt în plin proces cu autoritățile locale. Cei doi foști soți au solicitat recent reducerea taxei de timbru, însă răspunsul instanței a fost unul negativ. Judecătorii au respins cererea depusă de foștii soți, Oana Cuzino și milionarul Yoav Shtern, cu privire la diminuarea acestei taxe.

Din cauza faptului că obiectul dosarului este numit „pretenții”, iar suma cerută de vedeta tv și omul de afaceri este una extrem de consistentă, și taxa de timbru are o valoare pe măsură. Cu toate acestea, instanța nu a dorit să dea curs acestei solicitări: “ Respinge cererea de reexaminare, ca nefondată. Definitivă .”

Într-un proces deschis în toamna anului trecut la Tribunalul București, Oana Cuzino și Yoav Shtern au făcut front comun împotriva Municipiului București și a fostului primar general Gabriela Firea. Cel mai probabil, motivul privind acționarea în judecată a primăriei Capitalei este legat tot de proprietățile pe care fostul cuplu le deține în București.

Yoav Shtern și Oana Cuzino au deschis în urmă cu doi an procesul împotriva Primăriei Capitalei. În primă instanță, cei doi foști soți au pierdut procesul. Acum, însă, cei doi așteaptă un răspuns din partea magistraților de la Curtea de Apel.

Oana Cuzino și Yoav Shtern continuă lupta cu Primăria Capitalei

Oana Cuzino și Yoav Shtern continuă lupta cu Primăria Capitalei. Cei doi foști soți au deschis un proces în urmă cu doi ani, iar în primă instanță au pierdut. Cu toate astea, Oana Cuzino și Yoav Shtern nu se lasă, așa că, acum, așteaptă decizia din partea magistraților de la Curtea de Apel. „Respinge cererea ca nefondată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul București. Pronunțată azi, 27.10.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, este decizia atacată de cei doi.

Yoav Shtern este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România, dar și un colecționar de mașini de lux. Printre acestea se numără un Porsche, un McLaren MP4-12 C și un Rolls-Royce. Conform gurilor rele, ceasurile omului de afaceri ar valora peste un milion de euro, iar imobilul în care a locuit alături de prezentatoarea tv, costă aproape trei milioane de euro. În 2014, Oana Cuzino și Yoav Shtern au pus capăt relației, când vedeta tv a depus actele de divorț. Pe 2 septembrie 2014, Oana a fost dată în judecată, la Sectorul 1, de soțul ei, care a cerut partajul bunurilor comune. Oana și omul de afaceri au împreună o fetiță.