Redactia.ro
Home » Monden » Oana Cuzino și Yoav Shtern continuă lupta cu Primăria Capitalei. Cei doi își caută dreptatea la Curtea de Apel București

Oana Cuzino și Yoav Shtern continuă lupta cu Primăria Capitalei. Cei doi își caută dreptatea la Curtea de Apel București

GALERIE FOTO (2) Oana Cuzino și Yoav Shtern continuă lupta cu Primăria Capitalei.

Oana Cuzino și Yoav Shtern continuă lupta cu Primăria Capitalei. Foștii soți au luat-o de la capăt, după ce în primă instanță au pierdut procesul cu Primăria Capitalei. Oana Cuzino și fostul soț, Yoav Shtern își caută dreptatea la Curtea de Apel București.

Oana Cuzino și Yoav Shtern continuă lupta cu Primăria Capitalei. Cei doi își caută dreptatea la Curtea de Apel București

Oana Cuzino și Yoav Shtern continuă lupta cu Primăria Capitalei. Cei doi foști soți au deschis un proces în urmă cu doi ani, iar în primă instanță au pierdut. Cu toate astea, Oana Cuzino și Yoav Shtern nu se lasă, așa că, acum, așteaptă decizia din partea magistraților de la Curtea de Apel. „Respinge cererea ca nefondată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul București. Pronunțată azi, 27.10.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, este decizia atacată de cei doi.

Yoav Shtern este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România, dar și un colecționar de mașini de lux. Printre acestea se numără un Porsche, un McLaren MP4-12 C și un Rolls-Royce. Conform gurilor rele, ceasurile omului de afaceri ar valora peste un milion de euro, iar imobilul în care a locuit alături de prezentatoarea tv, costă aproape trei milioane de euro. În 2014, Oana Cuzino și Yoav Shtern au pus capăt relației, când vedeta tv a depus actele de divorț. Pe 2 septembrie 2014, Oana a fost dată în judecată, la Sectorul 1, de soțul ei, care a cerut partajul bunurilor comune. Oana și omul de afaceri au împreună o fetiță.

Ce relație are fiica Oanei Cuzino cu tatăl său?

Cu siguranță divorțul dintre părinți lasă un gust amar mai ales copiilor, care devin victime colaterale. EI bine, nu la fel s-a întâmplat și în familia Oanei Cuzino. Despărțirea vedetei de la PRO TV de afaceristul israelian Yoab Shtern nu a destrămat relația pe care acesta o are cu fiica sa. După 12 ani de relație, Oana a decis să se despartă de tatăl copilului ei. Cei doi păstrează legătura și deși fiica lor, locuiește cu mama ei, într-un apartament dintr-un complex rezidențial de lux, nu a fost deloc uitată de tatăl său. De câte ori are timp, Yoav se întâlnește cu fetița, iar de multe ori merg împreună în vacanțe.

Prezentatoarea tv a câștigat procesul cu fostul soț, iar acest lucru i-a adus în cont multe milioane bune de euro. „Eu şi Yoav am decis să încheiem civilizat cei 12 ani petrecuţi împreună ca soţ şi soţie. Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul in altul.Mai mult decat orice cuvinte, aş vrea să închei cu motto-ul meu: Mergi mereu cu forţa înainte, dar nu-i uita pe cei care au crezut şi cred în tine”, a fost mesajul vedetei tv.

Oana Cuzino si fostul sot

Oana Cuzino este proprietara a 33 de hectare de teren pe care omul de afaceri le-ar fi cumpărat pe numele acesteia în urmă cu mai bine de zece ani. Pe atunci, cetățenii străini nu puteau cumpăra pământ în România, iar tranzacția a fost evaluată la momentul respectiv la 1,7 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: