Redactia.ro
Home » TV » Drama secretă trăită de Oana Cuzino! Soţul său a ucis o femeie, apoi şi-a luat viaţa

Drama secretă trăită de Oana Cuzino! Soţul său a ucis o femeie, apoi şi-a luat viaţa

Oana Cuzino

Oana Cuzino are o carieră de succes, dar puțini știu ce dramă se ascunde în spatele ei. Aceasta a trăit un adevărat șoc atunci când fostul ei soț a ucis o femeie, iar apoi și-a luat propria viața. Iată ce poveste se ascunde în spatele zâmbetului frumoasei prezentatoare TV.

Povestea dramatică a Oanei Cuzino. Soțul ei s-a împușcat

Oana Cuzino a fost căsătorită de două ori, iar ambele căsnicii au eșuat. Prima dintre ele a fost cu Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roșca Stănescu. Cei doi s-au cunoscut prin anii 90, când ambii erau la început de carieră. Oana Cuzino debutase la cotidianul „Național”, în timp ce soțul ei își începuse cariera politică. Acesta a fost consilier pentru doi prim-miniștri de l acea vreme, și anume Radu Vasile și Mugur Isărescu.

Mariajul lor nu a durat, însă, prea mult, iar cei doi au divorțat. La câțiva ani după divorț, soțul Oanei Cuzino a fost implicat într-un accident rutier grav, când a accidentat o femeie pe o trecere de pietoni din București. Femeia nu a supraviețuit impactului. Totul se petrecea în anul 2008, iar după nouă zile de la accident, vina nu i-a mai dat pace și Mircea Stănescu și-a luat propria viața, împuțcându-se în cap, în apartamentul său din zona Panduri. Acesta avea 39 de ani.

Cu cine și-a refăcut viața Oana Cuzino

Șocul a fost foarte mare pentru Oana Cuzino, care deși divorțase de el, îi purta respect.

În anul 2002, Oana Cuzino și-a găsit fericirea în brațele omului de afaceri israelian Yoav Shtern. Cei doi au împreună și o fiică, în vârstă de 18 ani.

Astfel, prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” și-a refăcut viața alături de omul de afaceri, dar nici această căsnicie nu avea să dureze. Cei doi și-au spus adio după 12 ani împreună, dar au rămas în relații bune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: