Redactia.ro
Home » Știri » Oana Cuzino, din nou la ProTV. Ce va face vedeta?

Oana Cuzino, din nou la ProTV. Ce va face vedeta?

Oana Cuzino s-a reîntors în cadrul Știrilor dimineții de la PRO TV, de pe 28 septembrie. Prezentatoarea a revenit cu rubrica binecunoscuta, ,,Ce se întâmplă, doctore?” și care furnizează detalii medicale utile pentru telespectatori. Rubrica  va fi difuzată de luni până vineri în cadrul Știrilor dimineții. Rubrica serbează anul acesta 18 ani de la prima difuzare pe canalul de televiziune din Pache Protopopescu.

 

Ce subiecte vor fi abordate în noua rubrică

 

”În noul sezon vom încerca să abordăm și alte subiecte medicale cu care se confruntă oamenii, în afara subiectului principal al zilei, respectiv pericolul infecției cu virusul Sars Cov2”, a declarat Oana Cuzino într-un interviu acordat pentru viva.ro.  Prezentatoarea mai spune că, în cadrul noii ediții  ”Ce se întâmplă, doctore?” va face referire la afecțiunile sezoniere care apar în sezonul rece, cum prevenim afecțiunile în contextul pandemiei și va oferi informații despre afecțiunile reumatismale, cardiacale, alergiile de toamnă, afecțiunile gastrointestinale și modificările de dispoziție.

Emisiunea aduce informații esențiale din zona medicală, utile pentru telespectatori în această perioadă. ”Vom discuta și despre medicina digitală, vom face cunoscute publicului aplicațiile mobile sau dispozitivele portabile care ne sunt accesibile pentru a monitoriza starea de sănătate a pacienților cronici, tratarea și monitorizarea  la distanță”, povestește Oana Cuzino despre noutățile din acest sezon.

 

Cum se menține în formă Oana Cuzino

 

Prezentatoarea rubricii ”Ce se întâmplă, doctore?” de la PRO TV mărturisește cum se menține în formă la vârsta de 49 de ani. „Merg întotdeauna pe calitate, mai puțin pe cantitate, și încerc să stabilesc o relație de congruență între efortul fizic depus în ziua respectivă și caloriile ingerate”, spune Oana Cuzino în interviul pentru viva.ro. 

În ceea ce privește sportul, frumoasa prezentatoare spune că face mișcare de fiecare dată când are ocazia, de 2-3 ori pe săptămână. ,,Îmi place să joc padel cu prietena mea sau să înotăm, așa că jonglez cu aceste activități pentru a evita monotonia și a face din sport un prilej de distracție și de bună dispoziție”, mai declară prezentatoarea postului de televiziune. 

Oana Cuzino are grijă foarte mult și de alimentație. Aceasta preferă alimentele de origine animală care sunt cât se poate de biologice. Prezentatoarea preferă, de altfel, ,, legumele, frunzele, condimentele, fructele în stare naturală sau doar înăbușite ușor”, dar preferă ca surse de proteine ouăle și peștele.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: