Redactia.ro
Home » Știri » Decizie incredibilă în cazul morții Cristinei Țopescu! Medicii de la INML au prelevat inima jurnalistei

Decizie incredibilă în cazul morții Cristinei Țopescu! Medicii de la INML au prelevat inima jurnalistei

GALERIE FOTO (2) Decizie incredibilă în cazul morții Cristinei Țopescu! Medicii de la INML au prelevat inima jurnalistei

Decizie incredibilă în cazul morții Cristinei Țopescu! Medicii de la INML au prelevat inima jurnalistei. Medicii de la INsitutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici” au prelevat inima jurnalistei, care va rămâne la ei pentru câteva zile, informează Cancan.ro.

Decizie incredibilă în cazul morții Cristinei Țopescu! Medicii de la INML au prelevat inima jurnalistei

Conform ultimelor informații din ancheta morții Cristinei Țopescu, medicii de la INML au decis să îi preleveze inima și urmează să fie ținută timp de cinci zile într-o soluție de curățare. Între timp, cordul va fi tăiat și supus unei analize de la laborator, pentru a arăta dacă a suferit sau nu infarct.

Diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decât după efectuarea unei cercetări histopatologice. Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili. După starea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic (…). Starea de neliniște poate fi una din cauzele care să declanșeze o insuficiență cardiacă”, a declarat fostul director al INML.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă

Jurnalista Cristina Țopescu ar fi murit în urmă cu apropae trei săptămâni. O vecină a alertat autoritățile pentru că nu o mai văzuse de mai multe zile și nu i-a răspuns la telefon. Prezentatoarea tv a fost găsită decedată în casa sa din Otopeni. Conform anchetatorilor, doi dintre câinii vedeti au fost găsiți morți în casă, alături de trupul fără viață al acesteia.

Alți cinci câini au supraviețuit în tot acest timp pentru că se aflau în alt loc a locuinței și s-au hrănit după ce au ros un sac de mâncare special pentru ei.

Monica Pop, dezvăluire șocantă: „Cristina Țopescu a făcut stop cardiac”

Medicul Monica Pop, cea care îi era aproape jurnalistei și îi cunoltea îndeaproape viața a declarat în cadrul emisiunii „Sinteza zilei” motivele ce au dus la moartea prezentatoarei tv.

„După părerea medicală, ca să spun așa, a fost un lucru care nu se soldează de obicei decât rar cu deces și anume o tulburare de ritm cardică. Deci, inima nu mai merge, ca să înțeleagă toată lumea, în ritmul normal, deci între bătăi trebuie să fie aceeași distanță. Nu s-a mai întâmplat și aceste tulburări de ritm pot să dea stop cardiac, ceea ce s-a și întâmplat. Stopul cardiac e cauza de moarte a absolut oricui, dar el este generat de ceva”, a spus Monica Pop.

Potrivit unui comunicat transmis de familia jurnalistei Cristina Țopescu, trupul neînsuflețit al acesteia va fi depus miercuri, la ora 14.00, la cimitirul Bellu din București.

Citeste si:DIICOT: Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată în cazul Caracal, pentru săvârșirea a opt infracțiuni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: