Redactia.ro
Home » Homepage » Scandal uriaş în familia Cristinei Ţopescu. De la ce a pornit totul

Scandal uriaş în familia Cristinei Ţopescu. De la ce a pornit totul

cine este mama cristinei topescu

Cristina Țopescu va fi incinerată conform propriei dorinţe joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Gestul a stârnit însă mari controverse.

Jurnalista și-ar fi dorit să-și doarmă somnul de veci lângă tatăl ei, legendarul comentator sportive Cristian Țopescu, care se află îngropat în Cimitirul Ghencea Militar, susţin surse din anturajul jurnalistei pentru Cancan.

Mai mult, mama jurnalistei, Rodica Țopescu, s-ar fi împotrivit inițial deciziei de incinerare. Dar, după discuțiile cu ceilalți membri ai familiei, care au susținut această hotărâre, mama fostei prezentatoare TV se pare că nu a mai avut încotro și a trebuit să accepte faptul că trupul fiicei se va transforma în cenușă.

Planurile Cristinei Țopescu pentru 2020. O prietenă a spus tot

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00.

Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, este mesajul transmis de familia Cristinei Țopescu.

Ar fi murit în preajma Anului Nou

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică, 12 ianuarie, în casa ei din Otopeni. Anunțul a fost făcut duminică seară, de surse apropiate familiei jurnalistei. Aceasta a fost găsită fără viaţa în locuinţa sa. Era de nerecunoscut, după cum au declarat medicii de pe ambulanță. Cadavrul intrase în putrefacție. De aceea cauza decesului nu a putut fi stabilită.

Primele rezultate ale necropsiei arată că în stomacul jurnalistei s-a găsit un cocktail puternic de medicamente, un analgezic puternic şi un antidepresiv.

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al lui Cristian Topescu, din prima lui căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: