Redactia.ro
Home » Știri » Monica Pop, dezvăluire șocantă: „Cristina Țopescu a făcut stop cardiac”

Monica Pop, dezvăluire șocantă: „Cristina Țopescu a făcut stop cardiac”

Monica Pop, dezvăluire șocantă: „Cristina Țopescu a făcut stop cardiac„

Monica Pop, dezvăluire șocantă: „Cristina Țopescu a făcut stop cardiac„. De câteva zile, moartea Cristinei Țopescu a stârnit controverse și diferite speculații în legătura cu cauza morții sl. Mai multe ipoteze au fost lansate, printre care a fost luată în calcul și ideea sinuciderii. Monica Pop, a precizat care au fost motivele care au dus la moartea jurnalistei.

Monica Pop, dezvăluire șocantă: „Cristina Țopescu a făcut stop cardiac„

Conform Cancan.ro, medicul Monica Pop, cea care îi era aproape jurnalistei și îi cunoltea îndeaproape viața a declarat în cadrul emisiunii „Sinteza zilei” motivele ce au dus la moartea prezentatoarei tv.

După părerea medicală, ca să spun așa, a fost un lucru care nu se soldează de obicei decât rar cu deces și anume o tulburare de ritm cardică. Deci, inima nu mai merge, ca să înțeleagă toată lumea, în ritmul normal, deci între bătăi trebuie să fie aceeași distanță. Nu s-a mai întâmplat și aceste tulburări de ritm pot să dea stop cardiac, ceea ce s-a și întâmplat. Stopul cardiac e cauza de moarte a absolut oricui, dar el este generat de ceva”, a spus Monica Pop.

Cristina Țopescu va fi incinerată joi

Potrivit unui comunicat transmis de familia jurnalistei Cristina Țopescu, trupul neînsuflețit al acesteia va fi depus miercuri, la ora 14.00, la cimitirul Bellu din București.

„Cu mare tristețe anunțăm prematura trecere în neființă a Cristinei Țopescu. Pe această cale vă aducem la cunoștință că trupul neînsuflețit va fi depus la capela cimitirului Șerban Vodă Bellu, miercuri, 15 ianuarie, ora 14.00. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite. Va fi incinerată conform propriei dorințe în data de joi, 16 ianuarie la Crematoriul Vitan Bârzești. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite unor astfel de momente grele„, se arată în comunicatul transmis de familia Cristinei Țopescu.

Cristina a fost găsită moartă în casa sa din Otopeni duminică seara, după ce o vecină a alertat autoritățile susținând că aceasta nu a mai fost văzută de trei săptămâni.

Citeste si:Planurile Cristinei Țopescu pentru 2020. O prietenă a spus tot

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: