Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Țopescu a murit. Ce spun primele rezultate ale necropsiei

Cristina Țopescu a murit. Ce spun primele rezultate ale necropsiei

cristina Țopescu

Cristina Țopescu a murit. Primele rezultate ale necropsiei arată că în stomacul jurnalistei s-a găsit un cocktail puternic de medicamente, un analgezic puternic şi un antidepresiv.

În același timp, inima vedetei de televiziune a fost prelevrată pentru analize, anunţă România TV.

În raportul preliminar legiștii au stabilit că prezentatoarea de televiziune Cristina Ţopescu a murit în jurul Anului Nou. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, așa cum este procedura în astfel de situații.

Ipoteză-șocantă apărută în mediul online: „A murit la fel ca și câinele bolnav”

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani, urmând să împlinească 60 de ani în această. Anunțul a fost făcut duminică seară, de surse apropiate familiei jurnalistei. Aceasta a fost găsită fără viaţa în locuinţa sa. Era de nerecunoscut, după cum au declarat medicii de pe ambulanță. Cadavrul intrase în putrefacție. De aceea cauza decesului nu a putut fi stabilită.

Autorităţile au fost anunţate de către o vecină, care a declarat că nu a mai văzut-o pe jurnalistă de trei săptămâni, mai mult decât atât aceasta nu a mai răspuns la telefon de pe 23 decembrie.

Cristina Țopescu ar fi suferit de depresie

Medicul Monica Pop, prietenă apropiată a Cristinei, s-a declarat șocată de incident și a mai dezvăluit câteva detalii în legătură cu moartea acesteia.

„Aș fi vrut să nu am ocazia niciodată să vorbesc despre așa ceva. Când a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. În aceeași perioada a mai pierdut și doi câini. Cristina era o singuratică, așa a fost dintotdeauna.

Are doi frați, care nu stau în București, mama care stă în Germania. A fost prima dată când nu mi-a răspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Crăciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatălui său.

Am mers cu ea la spital de câteva ori, când era internat domnul Țopescu, el se bucură foarte mult când o vedea”, a declarat medicul oftalmolog Monica Pop, la un post de televiziune.

Va fi incinerată miercuri

Cristina Țopescu ar urma să fie incinerată miercuri, 15 ianuarie, potrivit unor surse apropiate jurnalistei. Decizia ar aparține familiei acesteia.

De asemenea, va fi oficializată și o slujbă la Crematoriul Uman.

La ceremonie va participa și Rodica Ţopescu, mama Cristinei, care este așteptată să ajungă în țară marţi. Cristian Țopescu și Rodica Țopescu s-au căsătorit pe când legendarul comentator sportiv avea doar 22 de ani, iar mariajul a durat 11 ani.

„Sunt amintiri frumoase. Fiecare căsnicie s-a bucurat de apariția unui copil (ambii sunt acum oameni realizați și stimați în societate), iar despărțirile au fost pașnice. Eu am rămas în relații foarte bune cu fostele mele soții, mamele primilor doi copii ai mei. Divorțurile din actualitate sunt o nebunie, mai ales când la mijloc sunt copii”, declara Cristian Țopescu într-un interviu acordat revistei Tango.

Rodica Țopescu a plecat pe vremea regimului comunist în Germania, lucru care i-a cauzat probleme legendarului comentator, căruia nu i s-a mai permis să iasă din țară.

Loading...