Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Țopescu ar fi suferit de depresie. Ce a declarat Monica Pop despre moartea jurnalistei

Cristina Țopescu ar fi suferit de depresie. Ce a declarat Monica Pop despre moartea jurnalistei

Cristina Țopescu ar fi suferit de depresie. Ce a declarat Monica Pop despre moartea jurnalistei

Cristina Țopescu ar fi suferit de depresie. Ce a declarat Monica Pop despre moartea jurnalistei. Cristina Țopescu a fost găsită decedată în locuința sa, după ce apropiații nu au mai putut lua legătura cu aceasta de 3 săptămâni. Pe trupul neînsuflețit al vedetei nu s-au găsit urme de violență.

Cristina Țopescu ar fi suferit de depresie. Ce a declarat Monica Pop despre moartea jurnalistei

Moartea Cristinei Țopescu a șocat o lume întreagă, iar cei apropiați nu își pot reveni din acest șoc. Conform Antena3, medicul oftalmolog, Monica Pop, prietenă apropiată a Cristinei, a declarat că prezentatoarea Tv se confrunta cu o depresie după moartea tatălui său.

Aș fi vrut să nu am ocazia niciodată să vorbesc despre așa ceva. Când a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. În aceeași perioada a mai pierdut și doi câini. Cristina era o singuratică, așa a fost dintotdeauna. Are doi frați, care nu stau în București, mama care stă în Germania. A fost prima dată când nu mi-a răspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Crăciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatălui său. Am mers cu ea la spital de câteva ori, când era internat domnul Țopescu, el se bucură foarte mult când o vedea”, a declarat medicul oftalmolog Monica Pop.

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă după decesul Cristinei Țopescu

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă după decesul Cristinei Țopescu. Prezentatoarea Tv, fiica celebrului comentatorului sportiv Cristian Țopescu, a fost găsită moartă, în locuința sa. Autoritățile au deschis un dosar pentru moarte suspectă, așa cum este procedura în astfel de situații.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne-Marie Ciolcă a precizat că trupul neînsuflețit a jurnalistei nu prezenta urme de violență.

„IPJ Ilfov a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. Poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care, la prima vedere, nu prezintă urme vizile de violenţă însă aceste aspecte urmează să le stabilească în urma expertizei legale cei în cauză.

Citeste si:Cine este femeia care a alertat poliția de dispariția Cristinei Țopescu. Mesajul ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: