Redactia.ro
Home » Știri » Cine este femeia care a alertat poliția de dispariția Cristinei Țopescu. Mesajul ei

Cine este femeia care a alertat poliția de dispariția Cristinei Țopescu. Mesajul ei

cine este femeia

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, ieri, în interior reședinței sale din Otopeni. Dispariția ei îndelungată i-a atras atenția unei vecine, care, de altfel, a fost și cea care a sunat serviciu de urgență. Cine este femeia care a sunat la 112?

Cine este femeia care a alertat poliția în cazul dispariției Cristinei Țopescu

Potrivit unui mesaj făcut public pe rețelele de socializare, cea care a alertat poliția a fost o vecină de-ale Cristinei Țopescu. Aceasta se numește Diana Maria și era, de asemenea, cea care administra pagina de Facebook a vedetei TV.

„Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Ţopescu, în urmă cu câţiva ani. Cristina care îmi este prietenă şi vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveţi decenţa de a avea răbdare şi de a fi jurnalişti adevăraţi, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informaţiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei şi despre cum am ajuns să sun la numărul de urgenţă. Nu vă aşteptaţi la picanterii şi mizerii! Vă mulţumesc anticipat.”, este o parte din mesajul femeii din mediul online.

Femeia spune cum a ajuns să sune la 112

Femeia spune că vedeta TV avea obiceiul să nu răspundă cu orele la telefon și că, în primă instanță, lipsa unui răspuns din partea ei nu i s-a părut neobișnuită. „Cris avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă şi să nu sune. Avea mai multe invitaţii, nu ştia unde va merge de Crăciun şi Revelion. În plus, aşa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Şi s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn şi două săptămâni, apoi să sune şi să povestim.

Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Aşa e Cris. Fiţi DECENŢI! Nu aţi cunoscut-o! Am refuzat să furnizez informaţii hienelor când m-am dus să îi pun o lumânare, pentru că nimeni nu s-a gândit să îi ducă Lumină! Nu voi apărea în public, nu voi face bani de pe urma Cristinei! Totul va fi public. DECENT. Şi nu credeţi prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de căţeii ei, aşa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul.”, a fost mesajul integral al femeii.

Citește și Cristina Țopescu, de nerecunoscut. Medicii de pe ambulanță nu au recunoscut-o pe jurnalistă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini