Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Țopescu, de nerecunoscut. Medicii de pe ambulanță nu au recunoscut-o pe jurnalistă

Cristina Țopescu, de nerecunoscut. Medicii de pe ambulanță nu au recunoscut-o pe jurnalistă

Cristina Țopescu, de nerecunoscut. Medicii de pe ambulanță nu au recunoscut-o pe jurnalistă

Cristina Țopescu, de nerecunoscut. Medicii de pe ambulanță nu au recunoscut-o pe jurnalistă. Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică seara.

Cristina Țopescu, de nerecunoscut. Medicii de pe ambulanță nu au recunoscut-o pe jurnalistă

Potrivit Gândul.info, medicii de pe ambulanță nu au recunoscut-o pe Cristina Țopescu, aceasta aflându-se într-o stare avansată de degradare.

Potrivit unor surse medicale declară că ambulanța a fost alertată de către oamenii legii, duminică, la ora 21.39. Autoritățile au chemat medicii pentru a declara decesul femeii.

În momentul când au ajuns la fața locului, medicii nu și-au dat seama despre cine este vorba, deoarece trupul jurnalistei era de nerecunoscut, aceasta decedând în urmă cu multă vreme, iar corpul se afla în stare de putrefacție.

Pe corpul prezentatoarei Tv nu s-au găsit urme de violență, iar anchetatorii susțin că moartea a survenit în urmă cu câteva zile.

O vecină a sunat la 112 pentru a anunța că nu a mai văzut-o pe Cristina de mai multă vreme și că a văzut la ea în curte uhn câine mort. Mai mult, mașina vedeti nu mai fusese folosită de multă vreme.

De asemenea, autoritățile au făcut o descoperire macabră. la locul faptei fiind găsiți trei câini morți.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. Jurnalista iubea foarte mult animalele

Desi nu a avut copii, jurnalista și-a descărcat toată iubirea asupra animalelor neajutorate, în special asupra câinilor. Prezentatoarea Tv era vizibil emoționată de fiecare dată când întâlnea un câine cu probleme de sănătate.

Cu ani în urmă mi-a dat telefon și nu a apucat să spună decât „Florin!” si a început să plângă. Printre șiroaie de lacrimi mi-a spus „hai să găsim să-i facem un RMN unui cățel lovit de mașină”. Și ne-am chinuit să-i găsim, împreună. Plângea foarte rău. Cristina Țopescu i-a făcut un cărucior cu rotițe, pentru că era pe jumătate paralizat.”, a povestit Florin Condurățeanu. „E păcat că tocmai ea a murit singură”, a mai spus el.

Citeste si:Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. Care a fost cel mai mare regret al jurnalistei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: