Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. Care a fost cel mai mare regret al jurnalistei

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. Care a fost cel mai mare regret al jurnalistei

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. Care a fost cel mai mare regret al jurnalistei

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. Care a fost cel mai mare regret al jurnalistei. Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai credibile și îndrăgite jurnaliste din România. Deși moartea tatălui ei, cunoscutul prezentator sportiv, Cristian Țopescu, i-a provocat o suferință imensă, jurnalista mai avea o tristețe în suflet. Cristina nu a putut avea copii. Ea a povestit că o greșeeală medicală sau poate două, au adus-i în imposibilitatea de a fi vreo dată mamă.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. Care a fost cel mai mare regret al jurnalistei

Cristina Țopescu declara la un moment dat motivul pentru care nu a putut avea copii. Jurnalista a mărturisit că o problemă medicală sau „poate două ” nu i-au permis să devină mamă.

Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru ca și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorința asta a mea mare. Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, insa, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatal meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a spus Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu iubea foarte mult animalele

Desi nu a avut copii, jurnalista și-a descărcat toată iubirea asupra animalelor neajutorate, în special asupra câinilor. Prezentatoarea Tv era vizibil emoționată de fiecare dată când întâlnea un câine cu probleme de sănătate.

Florin Condurățeanu povesteste cum Cristina l-a sunat plângând.

Cu ani în urmă mi-a dat telefon și nu a apucat să spună decât „Florin!” si a început să plângă. Printre șiroaie de lacrimi mi-a spus „hai să găsim să-i facem un RMN unui cățel lovit de mașină”. Și ne-am chinuit să-i găsim, împreună. Plângea foarte rău. Cristina Țopescu i-a făcut un cărucior cu rotițe, pentru că era pe jumătate paralizat.”, a povestit Florin Condurățeanu. „E păcat că tocmai ea a murit singură”, a mai spus el.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni, după ce o prietenă a sunat la 112 și a precizat că jurnalista nu a mai fost văzută de 3 săptămâni. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele în care jurnalista și-a pierdut viața.

Citeste si:Legătura specială dintre Cristina Țopescu și tatăl său. Ce spunea jurnalista despre comentatorul sportiv

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: