Redactia.ro
Home » Știri » Legătura specială dintre Cristina Țopescu și tatăl său. Ce spunea jurnalista despre comentatorul sportiv

Legătura specială dintre Cristina Țopescu și tatăl său. Ce spunea jurnalista despre comentatorul sportiv

GALERIE FOTO (6) Legătura specială dintre Cristina Țopescu și tatăl său. Ce spunea jurnalista despre comentatorul sportiv

Legătura specială dintre Cristina Țopescu și tatăl său. Ce spunea jurnalista despre comentatorul sportiv. Jurnalista Cristina Țopescu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Vedeta a fost găsită fără suflare în locuința sa după ce o vecină a sunat la 112 si a anuntat ca aceasta nu mai fusese vazuta de trei saptamani.

Legătura specială dintre Cristina Țopescu și tatăl său. Ce spunea jurnalista despre comentatorul sportiv

Potrivit autorităților, jurnalista ar fi murit în urmă cu câteva zile. De asemenea, în locuința acesteia au fost găsiti trei caini morti. Momentan nu se cunosc circumstanțele în care prezentatoare tv a murit.

În urma cu doi ani, mai exact pe 15 mai 2018, Cristian Țopescu, tatal acesteia, a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Comentatorul sportiv a murit în urma unei crize severe de diabet decompensat. Omul de televiziune avea doi băieți și o fată, pe Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu, mesaj înduioșător pentru tatăl său

Cristina si tatăl său aveau o relație strânsă, iar acest lucru se putea observa foarte ușor. După o săptămână de la moartea tatălui ei, Cristina a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook pentru tatăl său.

Ştiţi, zilele şi nopţile astea am stat numai pe net, pe Youtube, să-l văd şi să-l tot revăd pe tatăl meu, să-l ascult. Nu simt că a plecat în mod definitiv, nu procesez încă. Ieri dimineaţă m-am trezit cu un sentiment cumplit de neputinţă că vineri am plecat de la cimitir şi l-am lăsat acolo singur, în pământ.(…) Voi vorbi despre ce m-a învăţat el, ce avea el şi nu mai văd în jurul meu decât rar, iar ce voi spune ştiu că nu va fi pe placul unora. “Crede ceea ce spui şi spune ceea ce crezi” – era una dintre convingerile lui nestrămutate şi de la asta ştiu sigur că nu s-a abătut niciodată.

Tatăl meu credea în el. Şi, fie că mi-e îngăduit (sau nu), sunt hotărâtă, la rându-mi, să nu renunţ la această fantasmă.

Tatălui meu i-a plăcut ce aţi făcut pentru el, ştiu sigur asta. Totul a fost discret, decent. Aşa cum a fost el. Vă mulţumesc din suflet în numele familiei noaste, vă mulţumesc ÎN NUMELE TATĂLUI MEU!„, spunea Cristina.

Cristina Țopescu a murit. Dialog memorabil alături de tatăl său

Cristian Țopescu și fiica sa au fost împreună la o emisiune TV. Jurnalista a ținut să-i declare tatălui său cât d emult îl iubește, deși aceasta i-a spus că sunt rare momentrele în care acesta și-a arătat dragostea față de ea.

Tu nu mi-ai spus niciodată „Te iubesc”. Eu ți-am spus-o ție foarte rar. Aș vrea acum să-ți spun, ticu, că sunt mândră de tine și că te iubesc mult.”

Acesta a fost și primul interviu pe care Cristina i l-a luat tatălui său. Aceasta l-a întrebat pe Cristian Țopescu dacă a iertat-o că a vrut să fugă din țară în Germania, la mama ei, având în vedere că acesta nu știa nimic despre acest lucru.

Vreau să îmi răspunzi prin DA sau NU. M-ai iertat că atunci când am încercat să fug din țară, pentru că mama mea era bolnavă, și nu ți-am spus nimic? M-ai iertat pentru asta?”, l-a întrebat Cristina Țopescu.

În momentul acela am fost atât de surprins încât am rămas fără cuvinte. Și am trăit alături de tine toată suferința pe care ai parcurs-o până la eliberarea ta din închisoare. Da, te-am iertat„, declara cu zâmbetul pe buze Cristian Țopescu.

Citeste si:Cristina Țopescu și Ștefan Bănică jr. – o poveste de dragoste pasională

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: