Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Țopescu și Ștefan Bănică jr. – o poveste de dragoste pasională

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică jr. – o poveste de dragoste pasională

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică jr. au fost împreună în anii 90, însă povestea lor de iubire s-a terminat din motive mai puțin știute.

Cristina Țopescu a murit în decembrie 2019, iar trupul ei a fost descoperit pe 12 ianuarie 2020. Prezentatoarea de televiziune era fiica fostului mare comentantor sportiv Cristian Țopescu. De asemenea, ea a fost prima iubită și chiar nevastă a lui Ștefan Bănică Jr.

Cântărețul și fosta prezentatoare a știrilor de la Prima TV au avut o relație specială în 1990. Cei doi s-au căsătorit, însă căsnicia nu a durat mult. Ei s-au separat în condiții nu tocmai amiabile. Pe vremea aceea, Cristina era una dintre cele mai curtate femei din România.

Cristina Ţopescu A MURIT. Trupul acesteia a fost descoperit duminică seara, în casă. Ultima fotografie cu prezentatoarea

Relația pe care Cristina a avut-o cu Ștefan a fost una destul de dificilă. Într-un interviu, fiica fostului gazetar Cristian Țopescu l-a descris pe Bănică drept un bărbat impulsiv, care nu își putea controla emoțiile și izbucnea de nervi de multe ori. Ștefan făcea multe crize de gelozie pe vremea când nu era suficient de matur. Reiese că dragostea dintre Cristina și artist a fost una cu năbădăi.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică jr. Secretul despre relația lor

Cristina Țopescu a fost o persoană discretă cu viața personală, iar puțină lume știe că a avut o relație cu Ștefan Bănică jr. la începutul anilor 90. Povestea lor de iubire a durat aproape cinci ani și păreau făcuți unul pentru celălalt. Însă nu a fost așa. Au existat zvonuri că ar fi avut de-a face cu crize de gelozie din partea lui Ștefan, iar după mulți ani Cristina Țopescu s-a hotărât să spună adevărul.

La început, Cristina Țopescu a spus ca relația ei cu Ștefan a fost cea mai pasională și că știe că a iubit-o foarte mult. Din păcate, erau prea tineri și nu au reușit să continue împreună oe drumul vieții. La rândul lui, Ștefan Bănica Jr. a mărturisit că prezentatoarea de știri va ocupa mereu un loc în sufletul lui și că îi va lega o relație de prietenie.

Cristina Țopescu a mărturisit că Bănică era impulsiv și posesiv.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, citată de revistatango.ro.

„Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru ca și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorința asta a mea mare. Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, insa, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatal meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a spus Cristina Țopescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: