Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Ţopescu A MURIT. Trupul acesteia a fost descoperit duminică seara, în casă. Ultima fotografie cu prezentatoarea

Cristina Ţopescu A MURIT. Trupul acesteia a fost descoperit duminică seara, în casă. Ultima fotografie cu prezentatoarea

GALERIE FOTO (3) Cristina Ţopescu A MURIT. Trupul acesteia a fost descoperit duminică seara, în casă. Ultima fotografie cu prezentatoarea

Cristina Ţopescu A MURIT. Din păcate, prezentatoarea de televiziune s-a stins la doar 59 de ani. Deocamdată nu e stabilită cauza morții.

UPDATE: Aceasta locuia singură, iar în casă au mai fost găsiți 3 câini morți, conform primelor informații. Alți 5 câini au fost găsiți în viață.

Cristina Țopescu a fost o prezentatoare de televiziune, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

Polițiștii de la IPJ Ilfov au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, pentru a putea fi dispusă o expertiză legală în cauză.

Medicii legişti vor face necropsia luni, urmând ca rezultatul să fie trimis poliţiştilor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne-Marie Cioalcă, a declarat duminică seară, la Antena 3, după ce Cristina Țopescu a fost găsită moartă în propria casă:

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se realizeze expertiza medico-legală”

Cristina Ţopescu A MURIT. Ultima fotografie cu ea în viață

CITEȘTE ȘI: Cristina Țopescu și Ștefan Bănică jr. – o poveste de dragoste pasională

De ce nu avea copii Cristina Țopescu

Într-un interviu a povestit că cea mai mare suferință a ei a fost că nu a putut avea copii, din cauza unei erori medicale „sau poate două”.

„Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au facut imposibila dorința asta a mea mare.

Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, insa, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatal meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, spunea Cristina Țopescu.

Cristina Ţopescu A MURIT. Rareș Bogdan: „Dintre mesajele primite pe 1 ianuarie, unul a lipsit și nu-mi dădeam seama de ce. Mă simt vinovat…”

Rareș Bogdan a avut o primă reacție după ce a aflat de vestea tristă. „Nu e chiar o seară foarte bună, e o seară chiar tristă. M-a lovit crunt vestea asta, sincer. Eu o știu de mult timp și a fost un om de o sensibilitate și o bunătate aparte. Lucrul care rămâne în mintea mea este această relație specială pe care a avut-o cu tatăl ei. Dispariția tatălui ei a afectat-o foarte mult. I-a purtat un respect și o dragoste specială. Îmi spunea ultima dată când am vorbit că visul ei era să se mute într-o căsuță în Transilvania”.

Cristina Țopescu a murit. „Mi-e greu și acum mă gândesc că printre mesajele pe care le-am primit pe 1 ianuarie, unul a lipsit și nu mi-am dat seama de ce. Și acum mă simt puțin vinovat pentru că era atentă de fiecare dată”, a mai spus Rareș Bogdan.

„M-a lovit acum această veste cumplită, incredibilă: a murit Cristina Țopescu! Şi tot aştept să-mi spună cineva că nu e adevărat! Cristina a fost unul dintre primii oameni pe care i-am întâlnit în calitate de jurnalist şi care şi-au lăsat asupra mea amprenta.

Jurnalista Carmen Avram a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își arată regretul față de moartea prezentatoarei de televiziune Cristina Țopescu. „Tot aștept să-mi spună cineva că nu e adevărat”, a scris Carmen Avram.

M-am îndrăgostit pe loc de frumusețea cuvintelor pe care le folosea şi care curgeau frumos, fluent, elegant în fraze profunde şi pline de miez. Apoi, am cunoscut-o mai bine şi am descoperit un suflet imens, capabil de iubire necondiționată şi de sacrificii pe care unii nu le-au cunoscut niciodată. Am pierdut azi, toți, un om mare, care a făcut mai mult bine decât ne putem imagina. Şi sunt sigură că viața ei o califică pentru o eternitate în lumină. Cei care te-au iubit te vor iubi în continuare. Cei care nu te-au ştiut, vor afla acum ce om ai fost şi te vor iubi şi ei. Odihneşte-te în pace, om bun!”.

Monica Pop a dezvăluit că suferea de depresie

Medicul Monica Pop a avut o primă reacție după ce a aflat că fosta prezentatoare Cristina Țopescu a murit. „Nu pot să cred!!!!! Cristina Țopescu, buna mea prietenă! De ce, Doamne???!!!!”.

Medicul Monica Pop o cunoştea foarte bine pe Cristina Ţopescu şi a oferit detalii despre ce problemă de sănătate avea: „Am înţeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot să cred aşa ceva! V-aş ruga să nu mai spuneţi despre trupul ei că era nu ştiu cum…Vreau să se gândească toată lumea la ce fată era. Suferea de depresie, dar se trata. Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea asperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea”, a spus Monica Pop la România TV.

Florin Condurățeanu a avut o primă reacție după aflarea veștii că jurnalista a murit.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. „S-o pupăm pe suflet pe excepționala româncă, cea care a făcut întotdeauna să fim mândri de neamul nostru, de istoria noastră. Despre această femeie sufletistă nu spun decât atât: cu ani în urmă mi-a dat telefon și nu a apucat să spună decât „Florin” și a urmat o cascadă de plâns și nu știam cum să o potolesc ca să aflu ce vrea. Știți ce voia? Printre șiroaie de lacrimi, Cristina Țopescu mi-a zis să găsim undeva să-i facem RMN unui cățel lovit de mașină pe care-l văzuse zbătându-se. A oprit mașina, mi-a dat telefon și ore întregi ne-am chinuit că nu găseam unde să-i facem. Cristina a găsit să-i facă o improvizație, un cărucior din metal cu rotițe pentru că era pe jumate paralizat. Aceasta era Cristina Țopescu”, a spus Florin Condurățeanu la Antena 3.

Istoricul Stelian Tănase a vorbit la Digi24 despre decesul vedetei TV Cristina Țopescu, cu care spune că era bun prieten. El a spus că au vorbit ultima dată la jumătatea lunii decembrie și că a crezut-o plecată într-o vacanță în străinătate.

Stelian Tănase: „Este o veste foarte tristă, eram foarte buni prieteni. Ne leagă o prietenie de aproape 30 de ani, am făcut multe emisiuni, am fost la multe evenimente, am vorbit multe subiecte.

Era o fată foarte sensibilă, se ocupa de câini și făcea asta cu foarte mult devotament. Își dădea toți banii ca să-i salveze, să le cumpere medicamente, să aibă grijă de ei. Era o persoană foarte deosebită.

Am vorbit ultima dată, cred, pe la jumătatea lui decembrie. Am făcut o emisiune despre un roman al meu, Marele Incendiator, dar după aceea ne-am mai văzut și ne-am mai auzit. Eram în legătură destul de strânsă. Eu am crezut, când am văzut că nu mai sună, că nu mai postează pe Facebook, că a plecat în străinătate într-o vacanță și cred că multă lume a crezut asta.

Condițiile în care a murit, singură în casă, nu știu ce s-a întâmplat că nu a putut să dea un telefon la 112, unui prieten, să mă fi sunat, sau pe altcineva… să fii singur în casă și nimeni să nu o caute, probabil că trebuia să petreacă sărbătorile cu cineva, erau lucruri de vorbit… și să cazi jos și să te găsească după atât de multe zile… Este o tragedie.”

Decesul Cristinei Țopescu s-a produs în urmă câteva zile, conform autorităților.

“A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21:39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alice Grasu.

Cristina Țopescu era consiliera ministrului Sănătăți, VictorCostache.

„Nu am cuvinte, nici nu pot să vorbesc. E prima dată în ultimii ani când Cristina nu mi-a răspuns la urările de Anul Nou. Nici nu m-am putut gândi la așa ceva. Mama Cristinei trăiește. Mie nu-mi vine să cred. Nu știu cum s-a putut întâmpla. Ajuta toate animalele posibile pe care le întâlnea în drumul ei. Avea câini și acasă, mergea și la un adăpost să le ducă de mâncare. Un om deosebit. Mai ieșeam din când în când la masă, mergeam și la spectacole împreună”.

Cristina Țopescu a murit. Adrian Ursu: „Absolut îngrozitoare vestea. Pofta ei de viață e imposibil de pus lângă un astfel de anunț”

„Absolut îngrozitoare vestea. Sigur că în astfel de momente vrei să verifici ca să nu confirmi. Cred că pentru fiecare dintre noi, cei care o știam pe Cristina, pofta ei de viață e imposibil de pus lângă un astfel de anunț. Bucuria cu care trăia fiecare întâlnire cu oamenii, cu problemele lor, cu bucuriile lor, cu iubirile lor, bucuria cu care descoperea un animal care avea nevoie de ajutor și suferința pe care o prelua de la oameni, de la copii, de la animale. Cred că s-a încărcat în acești ani cu milioane de suferințe. Poate aceasta să fie una dintre explicațiile acestui sfârșit venit mult prea devreme”.

Mesajul cutremurător al lui Lucian Mândruță

”Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului… Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de oameni… Si sa mori singura.

Si sa te gaseasca cineva dupa 3 saptamani, pentru ca, desi te cunoaste o tara intreaga, in 3 saptamani n-a batut nimeni la usa, nu s-a ingrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare… Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri.

Cu o moarte sunt datori si ei, ba chiar, uite, si cu o mare singuratate!” a fost mesajul impresionant al lui Lucian Mîndruță.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit, duminică seară, 12 ianuarie 2020, în locuința ei. O vecină care nu a mai văzut-o de foarte multe zile a sunat la 112. Echipajul de la ambulanță nu a putut face însă nimic pentru a o salva. Primele informaţii arată o moarte naturală, în somn.

Cristina Ţopescu a vorbit ultima oară la telefon pe 23 decembrie 2019

Cristina Ţopescu era fata celebrului comentator sportiv Cristian Ţopescu, decedat pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani.

Absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, Cristina Țopescu a colaborat de-a lungul timpului cu diverse televiziuni din România, fiind prezentatoare la Antena 3 și Prima TV.

Cristina Ţopescu A MURIT. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București.

Cristina Ţopescu A MURIT. Prietenii nu mai vorbit cu ea de aproximativ 3 săptămâni, scrie digi24.ro

Conform poliției, în cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost apelat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată. Polițiștii au precizat că nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

De la finalul lui 2019, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Inclusiv cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut doar că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Cristina Țopescu avea 59 de ani. A fost fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu a mărturisit într-un interviu cu tatăl ei, realizat la Antena 3, că suferea atunci când televiziunea i-l „răpea” pe celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu.

CRISTINA ȚOPESCU A MURIT.„Eu sufeream puțin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai”, și-a amintit Cristina Țopescu la emisiunea Dincolo de știri de la Antena 3.

CRISTINA ȚOPESCU A MURIT.„Trebuia să existe o compensație între omul foarte vorbăreț de la televizor și omul mai puțin vorbăreț de acasă. Familia mea a suferit într-un fel, pentru că eu eram de dimineață până seara la tv, unde am crescut. A fost pentru mine o școală a vieții”, i-a răspuns comentatorul sportiv Cristian Țopescu, fiicei sale, Cristina Țopescu.

Ultimele postări pe Facebook datează din data de 26 decembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini