Redactia.ro
Home » Știri » Cine este mama Cristinei Țopescu. De ce era absentă din viața vedetei TV

Cine este mama Cristinei Țopescu. De ce era absentă din viața vedetei TV

GALERIE FOTO (2) cine este mama cristinei topescu

Toți l-au cunoscut pe Cristian Popescu, însă puțini au știut cine este mama Cristinei Țopescu. Asta și pentru că femeia părăsise România de foarte mulți ani, iar relația dintre ea și fiica ei suferise în acest proces.

Cine este mama Cristinei Țopescu?

 

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în reședința proprie, acolo unde locuia singură. Mulți s-au întrebat de ce nimeni nu i-a dat de urmă mai devreme și nimeni n-a putut s-o ajute. Mai ales dacă mama, dar și cei doi frați ai ei, sunt în viață. Ei bine, adevărul este că mama sa, Rodica Popescu, este plecată în Germania încă dinainte de Revoluție.

Aceasta a părăsit România pe timpul regimului comunist, în căutarea unui trai mai bun. Cristina a rămas, pe atunci, alături de tatăl său, celebrul comentator sportiv Cristian Țopescu. Cei doi erau, la acea vreme, divorțați de zece ani.

Ce relație era între Cristina Țopescu și mama sa

În ciuda faptului că aceasta părăsise țara natală, lăsându-și în urmă fiica, relația lor nu s-a înstrăinat. Cele două au păstrat o relație apropiată, iar Cristina a zburat să-și vadă mama oricând a putut. De altfel, acum doi ani, vedeta TV și-a petrecut Crăciunul în compania mamei sale.  ”La mamica mea draga, de Craciun, amandoua cu gandul la tatal meu. Stiu ca e si el cu mine”, scria ea pe Facebook, in dreptul unei fotografii in care apare Rodica Topescu.

cine este mama cristinei topescu
Rodica Țopescu, mama Cristinei

Amintim că vedeta TV a fost găsită decedată în interior reședinței sale din Otopeni. Autopsia a fost făcută în primele 24 de ore de la momentul găsirii cadavrului, însă medicii legiști nu au putut stabili cauza morții. Potrivit primelor informații, s-au găsit mai multe pastile în stomacul vedetei. Momentan nu se poate spune, însă, dacă aceste pastile i-ar fi cauzat moartea.

Citește și  Ce s-a găsit în organismul Cristinei Țopescu. Informații noi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini