Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a găsit în organismul Cristinei Țopescu. Informații noi

Ce s-a găsit în organismul Cristinei Țopescu. Informații noi

Ce s-a găsit în organismul Cristinei Țopescu

Autopsia vedetei TV a fost făcută astăzi, însă medicii n-au putut oferi o concluzie clară. Ce s-a găsit în organismul Cristinei Țopescu? Surse din anchetă au făcut dezvăluiri pentru presă.

Care a fost cauza morții Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu (59) a fost găsită, ieri, fără suflare în interiorul reședinței sale din Otopeni. În primele 24 de ore de la acest moment, medicii legiști au vrut să stabilească cauza decesului vedetei TV.

Din păcate, aceștia n-au putut stabili cauza morții și, prin urmare, nu există o concluzie clară. „Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu.

Ce s-a găsit în organismul Cristinei Țopescu

Potrivit primelor informații, în organismul Cristinei Țopescu s-au găsit mai multe pastile. Surse citate de Realitate PLUS, spun că vedeta TV avea tablete medicamentoase în stomac.

Informație confirmată și de mesajul găsit în telefonul vedetei. Pesemne, pe 28 decembrie, la ora 22:01, Cristina Țopescu i-a scris unui prieten. ”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”, a fost mesajul trimis de vedetă.

Citește și Cauza morții Cristinei Țopescu nu a putut fi stabilită. Primele informații

Loading...