Redactia.ro
Home » Homepage » Cristina Țopescu, ultima apariție la televizor. Cum a fost surprinsă jurnalista

Cristina Țopescu, ultima apariție la televizor. Cum a fost surprinsă jurnalista

GALERIE FOTO (2) cristina țopescu

Cristina Țopescu era zâmbitoare și caldă în ultima apariție publică. Jurnalista a apărut, la brațul liderului PLUS Vlad Voiculescu, pe 17 decembrie, însă ultima imagine cu aceasta în viață este din 22 decembrie 2020.

„În 22 Decembrie, Cristina a fost pentru ultima oară în direct, la TVR. Era bine!”, scrie jurnalista TVR Camelia Csiki pe Facebook.

Jurnalista TVR a rememorat pe rețeaua de socializare ultima întâlnire cu Cristina Țopescu. Este vorba despre un interviu de câteva minute pe care i l-a luat în seara de 22 decembrie, la un eveniment ce comemora evenimentele din Decembrie 1989, scrie paginademedia.ro.

„Era așa emoționată în ultima seară când ne-am întâlnit, emoționată că trebuie să citească numele câtorva eroi ai Revoluției din 1989, în public, în fața Ministerului de Interne. Și am ascultat-o, mi-au dat lacrimile când a citit…pentru că plângea!”, povestește Camelia Csiki.

Cristina Țopescu ar fi suferit de depresie. Ce a declarat Monica Pop despre moartea jurnalistei

Cristina Țopescu a apărut ultima oară la televizor alături de Vlad Voiculescu și Mihaela Miroiu, cei doi fiind invitați la emisiunea pe care aceasta o modera la Canal 33. „Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți”, scria Cristina Țopescu în dreptul fotografiei postate în mediul online.

cristina

De altfel, politicianul a postat ieri pe pagina sa de Facebook un mesaj în memoria Cristinei, de fapt a dat share unui text scris de jurnalistă în urmă cu zece ani intitulat „Revoluția tristă, duioasă și naivă a Cristinei Țopescu”.

Ultima conversație a Cristinei Țopescu: „Mi se încleștează maxilarele”

„21 decembrie 1989. Tocmai ce ieșisem din închisoare de două zile, nici nu mă dezmeticisem bine, nu-mi venea, încă, să cred că sunt liberă. Nu știi cât de neprețuită este libertatea până nu ți se ia, până nu ai fost închis măcar o săptămână. Primim tot de ca și cum ni s-ar cuveni”, este o parte a textului distribuit de Voiculescu.

 „Când, de fapt, nimic nu ni se cuvine și orice ne poate fi luat oricând de către alții, de viață sau de noi înșine. Pentru că viața ne-o putem lua și noi singuri când ajungem să n-o mai prețuim. Nu apreciem nimic din ceea ce avem până-n momentul în care ni se ia, într-un fel sau altul, așa e natura umană, ingrată și superficială”, este continuarea postării liderului PLUS.

Reamintim că jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită de poliție, duminică seara în locuința sa, după ce nu a mai putut fi contactată de aproximativ trei săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: